17/6/2013
www.musiccorner.gr

Η Χρυσώ Σταματοπούλου μεγάλωσε με jazz επιρροές από τον πιανίστα πατέρα της, κλασικά ερεθίσματα από τη σοπράνο μητέρα της και soul/pop μελωδίες από την αδερφή της, τη Μαντώ. Τι κι αν σπούδασε όμως πιάνο, βιολοντσέλο, θεωρία και αρμονία της μουσικής και κλασσικό μπαλέτο δίπλα στους καλύτερους; Η Χρυσώ ήταν πάντα ατίθαση και είχε το rock και το metal στην καρδιά της.

Αυτή την εποχή μας παρουσιάζει τη νέα της δουλειά, σε μουσική και στίχους του επιτυχημένου δημιουργικού δίδυμου ‘Πήγασος’. Το «Ακατόρθωτο», «Έτσι μ’αφήνεις κι εσύ», «Λευκή Σημαία» έχουν ήδη κάνει τη δυναμική τους εμφάνιση στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα social media.

chrysw_2013_06_01

Την Παρασκευή 21/6, η Χρυσώ μας υπόσχεται ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι στο rock των τριών τελεταίων δεκαετιών στο “δ3” live bar (το πρώην «μπαράκι του Βασίλη» στο Κολωνάκι). Η χαρισματική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει την καινούρια της δουλειά, ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και ένα χορταστικό πρόγραμμα από διασκευές αγαπημένων rock τραγουδιών. Μαζί της οι Περικλής Τζίτζιφας (κιθάρα, φωνή) και Γιάννης Λιτινάκης (μπάσο).

Πληροφορίες

«Δ3»
Διδότου 3, Κολωνάκι

Τηλ.: 2103642990, 6972005490 

Ημερομηνία:  Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013
Ώρα έναρξης:  22:30 

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here