6/9/2011
www.musiccorner.gr

ΟΚ κυκλοφόρησαν τον νέο τους single σε στίχους και μουσική του Κώστα Τουρνά, με τίτλο «Κάνε ό,τι σ’ αρέσει». Πρόκειται για ένα δυνατό dance track με επιβλητικά synths και δυνατές κιθάρες  στο ρεφραίν.

Το τραγούδι μιλάει για τη ρουτίνα και τις καθημερινές δυσκολίες, καταλήγοντας όμως σε ένα αισιόδοξο ξέσπασμα, θυμίζοντάς μας ότι όλα μπορούν να γίνουν αφορμή για να σκεφτείς τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά, λίγο πιο αισιόδοξα! «Σε κλουβί σε βάζουν, σε φορτώνουν χρέη, σου φωνάζουν, σου τάζουν, μα κάτι σε καίει…» είναι κάποιοι από τους στίχους του τραγουδιού, που μοιάζουν πιο επίκαιροι από ποτέ, παρόλο που έχουν γραφτεί από τον Κώστα Τουρνά σχεδόν πριν 30 χρόνια!

«Κάνε ό,τι σ’ αρέσει» λοιπόν γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν… «Η ζωή είναι λίγη»!

Οι ΟΚ έχουν ήδη ένα album στο ενεργητικό τους, με τίτλο «Το Μέλι», στο οποίο περιγράφουν δέκα electro-pop ιστορίες καθημερινής τρέλας, ενώ ξεχωρίζει και η ανατρεπτική συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη στο τραγούδι “Η ζωή μας η παλιά”!

Ταυτόχρονα, κομμάτια τους έχουν συμπεριληφθεί και σε δύο συλλογές ηλεκτρονικής μουσικής στο εξωτερικό, ενώ έχουν κάνει κι ένα remix στο Ulysses των Franz Ferdinand λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του!

Το «Κάνε ό,τι σ’ αρέσει» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Sony Music…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here