21/2/2014
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  5 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση   στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ SMOKIN”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η Idra Kayne με την Μαρίκα Παπάζογλου και την Lia Hide γνωρίστηκαν το 2013. Καθώς είναι και οι τρεις τους τραγουδοποιοί, ανακάλυψαν πως τα τραγούδια τους περιπλανιόνται στο ίδιο δάσος της ποπ μουσικής και ποικίλουν ταυτόχρονα, προσφέροντας διαφορετικές κάθε φορά εικόνες όπως ακριβώς συμβαίνει και στη φύση  και διαφορετική διάθεση όπως συμβαίνει στην καλλιτεχνική έκφραση. Πότε χαρούμενη και πότε  ρομαντική, πότε  σκοτεινή και πότε  χορευτική, πότε αισιόδοξη και πότε εσωστρεφή. Έτσι σκέφτηκαν να υφάνουν μία ιστορία, να την τραγουδήσουν από κοινού, και τότε βρήκαν ότι έχουν ένα μεγάλο κοινό μυστικό: αγαπούν τους ίδιους άντρες τραγουδοποιούς. Είπαν να φορέσουν σμόκιν, σκαρπίνια και ημίψηλο και να “πειράξουν” τα τραγούδια των Leonard Cohen, Michel Jonasz, Elvis Presley, Sting, Marvin Gaye, Nat king Cole, Jeff Buckley, Tom Waits, Elvis Costello, David Bowie, Terry Callier, Jamie Cullum, αλλά και των Faith No More, Faithless, Radiohead, Tears for Fears και the Smiths. Τους συνοδεύει μία ορχήστρα από βιολί, τσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, κλαρινέτο, κρουστά, κιθάρα, ενώ η Μαρίκα και η Lia θα μοιραστούν το πιάνο και το rhodes. koritsia_parnassos_afisa_2014_02_26

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, τηλ. 210 3221917

Εισιτήρια: 12€/ 16€/ 20€

Ώρα Έναρξης: 20:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here