18/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Σάννυ Μπαλτζή, συναντιούνται στο πιο ανατρεπτικό live της φετινής σεζόν στο club του Σταυρού του Νότου.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας έχει συνηθίσει σε δυνατές ροκ αλλά και electro εμφανίσεις με πολλές δισκογραφικές επιτυχίες και στα δύο είδη. Αυτή τη φορά τα συνδυάζει και τα δύο σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα πάντα!!! Εκτός από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες  με τη συνεργασία καλλιτεχνών όπως η Ευρυδίκη, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ραλλία Χρηστίδου και πολλοί άλλοι. Έχοντας προσφατα κυκλοφορήσει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Η ζωή είναι μια βόλτα» έχει περισσότερη όρεξη από ποτέ να περάσει καλά στη σκηνή και μαζί του και εμείς!!

Η Σάννυ Μπαλτζή, έγινε γνωστή στους «μυημένους» στη ροκ μουσική από το συγκρότημά της Santa Fila, αφήνοντας τη δική της σφραγίδα στο ελληνικό ροκ της δεκαετίας του ‘90. Στο ευρύτερο κοινό έγινε γνωστή μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για τους Λάκη Παπαδόπουλο, Αρλέτα, Χρήστο Δάντη, Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλούς άλλους. Πετυχημένη ως Dj, παραγωγός ραδιοφώνου, μουσικός, στιχουργός, ποιήτρια, τραγουδίστρια έχει αποδείξει ότι είναι ένα λαμπερό ταλέντο.

Στο club του Σταυρού του Νότου o Δημήτρης Κοργιαλάς και η Σάννυ Μπατζή, μαζί με τις Maxi Nil και Παυλίνα Βουλγαράκη, στήνουν κάθε Τρίτη το δικό τους πάρτυ …!!!

Με μοναδικά τους όπλα τα καλά τραγούδια, την αγάπη τους για τη μουσική και την ανεβασμένη τους διάθεση βάζουν …φωτιά στις Τρίτες του φθινοπώρου, ενώ κάθε φορά θα υποδέχονται στην παρέα τους αγαπημένους καλεσμένους-έκπληξη με τους οποίους έχουν συνεργαστεί!!!

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου μαζί τους ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Joanna Drigo!

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37 / Ν. Κόσμος
210.9226975

Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (με ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here