24/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μία σπάνια live συνάντηση 13 καλλιτεχνών, μίας χορωδίας και ενός συγκροτήματος που μετράει ήδη δεκατρία χρόνια δισκογραφικά και επί σκηνής…

Με αφορμή την ολοκλήρωση του νέου τους άλμπουμ και την συμπλήρωση 13 χρόνων ενεργού δράσης στο χώρο της δισκογραφίας και της μουσικής δημιουργίας, τα Κίτρινα Ποδήλατα παρουσιάζουν ένα σύγχρονο μουσικό, οπτικοακουστικό project στις 15 Ιουνίου στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων.

YellowBikes

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία συναυλία που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση τραγουδιών από την έως τώρα πορεία τους με τη συμμετοχή καλλιτεχνών που έχουν συνεργαστεί, είτε δισκογραφικά είτε επί σκηνής, σε συνδυασμό με τραγούδια των ίδιων των καλλιτεχνών, συντονισμένα σε ένα ιδιαίτερο concept.

Στη μεγάλη αυτή καλοκαιρινή συναυλία θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής σκηνής – σημειώστε ονόματα: ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ και η  ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ.

Και το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα δεν σταματάει εδώ. Το project αποτελεί μία άρτια οπτικοακουστική πρόταση, επενδεδυμένη με διαφορετικές συγχρονισμένες προβολές για το κάθε τραγούδι, art videos και real time σκηνοθεσία, σε μεγάλα video wall τελευταίας τεχνολογίας.

Επιπλέον, τη βραδιά της συναυλίας θα διατεθεί για πρώτη φορά προς πώληση στο χώρο της “Τεχνόπολις” το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here