26/1/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση  για την Παρασκευή 3/2. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Μαγγίρα-Δελαπόρτας”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Μάκης Δελαπόρτας, ερμηνεύουν, σχολιάζουν, ζωντανεύουν, μέσα από τα αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού σινεμά, σκηνές και εικόνες μιας εποχής που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα κρατά μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Μια μουσική αναδρομή όλων των σπουδαίων συνθετών και όλων των μεγάλων ερμηνευτών που πέρασαν από τα κινηματογραφικά σελιλόιντ και κατέθεσαν ταλέντο, μεράκι και δημιουργία, φτιάχνοντας μια εποχή αξεπέραστη σε μελωδίες και τραγούδια.

Την παράσταση  συνοδεύουν αξέχαστες  στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου από προτζέκτορα σε  video.

Την επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Μάκης Δελαπόρτας (ο άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναβίωση των τραγουδιών του σινεμά).

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιώργος Τσοκάνης: πιάνο – φωνή
Δημήτρης Λαμπριανός: μπουζούκι -φλάουτο

Παρασκευή  3 & 10  Φεβρουαρίου

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)
Ώρα έναρξης: 11:00μμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here