22/12/2011
Γράφει η Φωτεινή Κοκκινάκη
Φωτογράφηση: Τζίνα Ζόμπολα
www.musiccorner.gr

Την Παρασκευή 16/12 ζήσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά στο Gagarin!

Η σύνθεση ήταν ξεχωριστή: ο Σεραφείμ Τσοτσώνης με την μπάντα του, οι ζωηροί Expert Medicine και για το τελείωμα της βραδιάς, dj set από τον παλιό αγαπημένο, Μιχάλη Δέλτα!

Το κοινό ήταν σχετικά ολιγάριθμο – για τα δεδομένα του Gagarin – αλλά το feedback ήταν εξαιρετικό. Περίμενε ανυπόμονα να ακούσει live αυτή την εκρηκτική συνεργασία που είχε «ζυμωθεί» για εκείνη τη βραδιά. Οι προσδοκίες όλων ήταν μεγάλες και η ψυχολογία έτοιμη για πολύ χορό και υπέροχες μουσικές. Και ανταμειφθήκαμε με το παραπάνω…

Η αρχή έγινε λίγο μετά τις 10. Ο Σεραφείμ Τσοτσώνης με το «επιτελείο» του ανέβηκαν στην σκηνή. Ήχοι ταξιδιάρικοι, ηλεκτρονικοί, μελαγχολικοί και γεμάτοι εικόνες. Σαν να χαζεύεις εκστατικός την ομορφιά του τοπίου.

Ακούσαμε κομμάτια από το υπέροχο «Beautiful People» αλλά και από τις προηγούμενες δύο δισκογραφικές δουλειές του εκλεκτού κυρίου Τσοτσώνη.

Αφού ζεσταθήκαμε με ένα αναγνωριστικό intro, το ταξίδι μας άρχισε με το «Far Away» για να αφεθούμε σε ονειρικούς κόσμους στο άκουσμα του «Catch the Cloud». «Omnipresent», «Hunter», «Is» και «So Good» είναι μερικά από τα κομμάτια που μας ταξίδεψαν σε αυτή την μουσική περιπλάνηση, με αποκορύφωμα της εμφάνισης το δυνατό και ηλεκτρισμένο κλείσιμο με το «Memorial».

Επόμενος σταθμός, Expert Medicine. Τί απίστευτοι τύποι! Πήραν την σκυτάλη και αμέσως νιώσαμε ότι μας είχαν λείψει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. «Chase», «Perfect Maniac», «My friend», «Arkanoid», «Useless» καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια τους συνέθεσαν την μαγική συνταγή. Η επικοινωνία τους με το κοινό ήταν άψογη με τη διάθεση να ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Μας ευχαρίστησαν για την παρουσία μας εκεί και νιώσαμε όλοι μια παρέα, σα να σου τραγουδάει ο κολλητός σου και περιμένει να δει ικανοποίηση στα μάτια σου.

Χορέψαμε πολύ, τραγουδήσαμε πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι προσωπικά ένιωσα ιδιαίτερα χαρούμενη που αυτά τα παιδιά είναι «δικά μας» παιδιά.

Μετά την εμφάνιση των Expert Medicine – κι ενώ θέλαμε λιγάκι ακόμα – το πάρτι συνεχίστηκε με τον Μιχάλη Δέλτα να ανεβαίνει στα decks που στήθηκαν ειδικά γι αυτόν στο κέντρο της σκηνής. «Πείραξε» αγαπημένες επιτυχίες και μας σύστησε με τον μυσταγωγικό κόσμο της μουσικής μέσα από τα δικά του μάτια. Οι λίγοι – δυστυχώς – που μείναμε μέχρι τέλους, πήραμε μια εξαιρετική γεύση του τι σημαίνει “uplifting electronica”.

Θέλουμε κι άλλες τέτοιες όμορφες βραδιές!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here