7/2/2013
www.musiccorner.gr

Ο εξαιρετικός τραγουδοποιός Κώστας Χρονόπουλος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Χορογραφία» που υπογράφει τα λόγια και την μουσική, έξι μήνες μετά την τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Έρωτα μη με ρωτάς» σε μουσική δική του και λόγια του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη. Η συνεργασία του Κώστα Χρονόπουλου με τον στιχουργό Ν. Μωραΐτη ξεκίνησε με το τραγούδι «Κανένας τους», το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Χρονόπουλος ξεκίνησε τη δισκογραφική του παρουσία με τον δίσκο «Σαν μια φωτογραφία» (Universal Music) τον Απρίλιο του 2005 με τραγούδια και ερμηνεία δική του. Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Δεν έχω ιδέα» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2007 απο την Minos – EMI. Ο τρίτος του δίσκος με τίτλο «Καληνύχτα Barney» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2009 από τη Legend.

23 Φεβρουαρίου, ο Κώστας Χρονόπουλος ξεκινάει ένα νέο κύκλο εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό το «Stage 25», για μία και μοναδική εμφάνιση ! Ο χαρισματικός τραγουδοποιός το Σάββατο θα μας παρουσιάσει επιλογές από τα τρία προσωπικά του άλμπουμ αλλά και τα νέα του τραγούδια «Έρωτα Μη Με Ρωτάς», «Χορογραφία», το πολυαγαπημένο μας «Κανένας τους», καθώς και αξέχαστες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, όπως «Μέτρησα» – «Πες μου αν θέλεις κάτι» – «Ασημένια σφήκα», «Υπόγειο» – «Αερικό» – «Disarm» – «The one I love» – «I still haven’t found what I’m looking for» – “Love song”.

Συνοδοιπόροι σε αυτή την εκπληκτική μουσική διαδρομή θα είναι οι μουσικοί του : Δημήτρης Μποσινάκος – Τύμπανα, Κώστας Μαυριδάκης – Μπάσο, Νίκος Γεωργουσάκης – Ηλ.Κιθάρα,Φωνή, Παναγιώτης Πρατίλας – Βιολί, Γωγώ Χονδρογιωργάκη – Φωνή

Μην το χάσετε !

23 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 23:00

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Stage 25
Αισχύλου 25 – Περιστέρι
Τηλ. κρατήσεων: 210 5714785

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here