16/9/2011
www.musiccorner.gr

Το νέο album της Ραλλίας Χρηστίδου με έντεκα ολοκαίνουργια τραγούδια θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες μόνο σε ψηφιακή μορφή. Πρόκειται για την πέμπτη προσωπική δισκογραφική της δουλειά και την πρώτη στην οποία η ίδια υπογράφει συνθετικά όλα τα τραγούδια. Πρώτο τραγούδι από τον δίσκο θα είναι το «Μάτια μου ξεχνάς»

Η Ραλλία, που μας συστήθηκε πριν από επτά χρόνια ως μία νέα επλιδοφόρα φωνή, για το ελληνικό τραγούδι, κερδίζοντας την εκτίμηση του κοινού αλλά και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, τώρα ρισκάρει να συστηθεί απ την αρχή. Αυτή τη φορά, ως τραγουδοποιός!

Στο καινούργιο album που κυκλοφορεί σε μορφή beam* θα ακούσουμε μουσικές δυνατές που κινούνται στο χώρο του έντεχνου ροκ, σε μια προσπάθεια της Ραλλίας που για πρώτη φορά, όπως υποστηρίζει και η ίδια επιχειρεί αυτό που πάντα επιθυμούσε: να εκφράσει και να μοιραστεί την αλήθεια των συναισθημάτων της! Ψαγμένες μελωδίες, δυνατές ερμηνείες που σε συνδιασμό με τους στίχους της Λίνας Δημοπούλου που υπογράφει στιχουρχικά όλα τα τραγούδια, η Ραλλία ελπίζει να μας «περάσει » στην Απέναντι Πλευρά!

Ενορχήστρωση – Programming: Ραλλία Χρηστίδου
Τύμπανα: Αλεξανδρος Αποστολακης, Ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα: Φοίβος Ζαχαρόπουλος , Μπάσσο: Γιάννης Κωνσταντινίδης , Πλήκτρα: Χρυσόστομος Χαρίσης , Ακορντεόν: Χρυσόστομος Χαρίσης , Τσέλο: Μιχάλης Πορφύρης, Βιολί: Μιγκέν Σελμάνι, Σοπράνο σαξόφωνο: Θύμιος Παπαδόπουλος, Λαούτο: Μανόλης Καραντίνης, Μαντολίνο: Μανόλης Καραντίνης
Κλασσική και Hλεκτρική κιθάρα : Ραλλία Χρηστίδου
Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο studio SΤΕΝΤΩΡ και στο studio SIERRA από τον Σωτήρη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Κορρέ.
Mastering: Βασίλης Κορρές
Παραγωγή: Ραλλία Χρηστίδου
Διεύθυνση παραγωγής:Ραλλία Χρηστίδου-Θύμιος Παπαδόπουλος
Επιμέλεια παραγωγης:Ραλλία Χρηστίδου

* «Βeam» είναι η τεχνολογία με την οποία κάθε μουσικό album μετατρέπεται σε μορφή application (εφαρμογή) με μουσικό και οπτικό περιεχόμενο και αναπαράγεται σε οποιοδήποτε υπολογιστή έχει σύνδεση στο Internet. Το περιεχόμενο μπορεί να ανανεώνεται διαρκώς έτσι ώστε κάθε φορά που ακούει κάποιος το album να βλέπει παράλληλα πληροφορίες γι’ αυτό!
Η πρόσβαση αποκτάται είτε μέσα απο το Beam Store (free ή με αγορά) είτε με τη χρήση ενός σωστού κωδικού ξεκλειδώματος. Τα beam albums παίζονται σε όλους τους υπολογιστές και σύντομα στις αντίστοιχες εφαρμογές Beam για έξυπνα τηλέφωνα ώστε ο χρήστης να τα έχει πάντα μαζί του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here