6/7/2012
www.musiccorner.gr

Είναι τώρα έτοιμο το video clip για το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη «Μόνο Αν Θες Εμένα» σε σκηνοθεσία του γνωστού και πολυβραβευμένου διδύμου Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάκου. Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα ατμοσφαιρικό club γεμάτο κόσμο που χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο και ζει τα πιο έντονα συναισθήματα που μόνο η νύχτα μπορεί να φέρει.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται πιο έτοιμος και δυναμικός από ποτέ με ολοκαίνουργιο καταπληκτικό τραγούδι, προάγγελο του ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζει πυρετωδώς αυτόν τον καιρό. Ο νεαρός δημιουργός (υπογράφει πάντα ο ίδιος τη μουσική) και τραγουδιστής, που τον τελευταίο χρόνο μας έδωσε μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, όπως το ξεσηκωτικό «Μυστήριο Τρένο» και το μελωδικό «Σαν το Φύλλο στον Αέρα», αυτό το καλοκαίρι έρχεται να μας ενθουσιάσει με το «Μόνο Αν Θες Εμένα», ένα ρυθμικό χορευτικό κομμάτι με μαγικούς ερωτικούς στίχους από την Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Μόνο Αν Θες Εμένα» φανερώνει κάτι από το ανανεωμένο μουσικό προφίλ του Γιώργου Σαμπάνη (μεστές ποπ συνθέσεις, ιδιαίτεροι στίχοι, στιβαρή παραγωγή) που θα ξεδιπλωθεί με τα υπόλοιπα τραγούδια από ένα άλμπουμ που αναμένεται στις αρχές του Φθινοπώρου.

Το «Μόνο Αν Θες Εμένα» κυκλοφορεί από την Universal Music…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here