11/11/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας Μουσικής Σκηνής “Σταυρός του Νότου”)

Ξεκίνησαν με ένα sold out διήμερο οι εμφανίσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Σταυρό του Νότου Plus, τη Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα,  ο κόσμος απόλαυσε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Ησαΐα Ματιάμπα σε ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Ιδιαίτερα απολαυστική και φέτος είναι η συμμετοχή του Θανάση Αλευρά, ενός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Θανάσης Αλευράς δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι όπως πέρυσι, θα κλέψει τη παράσταση και φέτος.

Το πρόγραμμα περιέχει αγαπημένες επιτυχίες της Ελεωνόρας όπως «Αττική Οδός», «Έλα», «Η αγάπη αργεί», «Κόψε και μοίρασε», «Μικρά Βεγγαλικά», του Ησαϊα «Είμαι καλά», «Αντέχω», «Θα περιμένω» αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό τους μοναδικό τρόπο που ενθουσιάζουν όλους όσους βρίσκονται μαζί τους, στον Σταυρό του Νότου Plus.ου ενθουσιάζουν όλους  αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό τους μοναδικό τρόπο…


Eleonora Zouganeli – Kopse Ke Mirase

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τις ενορχηστρώσεις μαζί με τον Ματί Παλαιολόγο. Τέσσερις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί τους πλαισιώνουν: Ηλίας Παρασκευόπουλος-Τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Samuel Marlieri – σαξόφωνο.

Μαζί τους στη πρεμιέρα των παραστάσεων τους βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι τους όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Νίκος Μουτσινάς και πολλοί άλλοι που τους απόλαυσαν και τους ευχηθήκαν καλή επιτυχία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Σκηνοθεσία: ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ
Επιμέλεια Προγράμματος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ
Ενορχήστρωση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, ΜΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
Κείμενα: ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
Ώρα έναρξης: 23:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here