3/3/2010
www.musiccorner.gr

Την πρώτη τους live παρουσία θα δώσουν τον Μάρτιο, οι νέοι καλλιτέχνες της Ακτή live ‘n’ studio, στη μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι.

Η Ελεάννα Ζεγκίνογλου, η Ευτυχία Μητρίτσα, η Γεωργία Νταγάκη, ο Ορέστης Ντάντος και ο Σταύρος Σιόλας, ενώνουν τις δυνάμεις και τις μουσικές τους κάτω από την ίδια στέγη.

Συμπράττει μαζί τους μουσικά και ο Γιώργος Ανδρέου, καλλιτεχνικός διευθυντής της Ακτή live ‘n’ studio, που έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτών των παραστάσεων.


Γεωργία Νταγάκη

Ορέστης Ντάντος

Ελεάννα Ζεγκίνογλου

Σταύρος Σιόλας

Σε δύο διήμερα (8-9 Μαρτίου και 15-16 Μαρτίου) θα παρουσιάσουν τα τραγούδια της πρώτης τους δισκογραφικής παρουσίας σε μια από τις ιστορικότερες ετικέτες της ελληνικής δισκογραφίας, που συνδέθηκε στο παρελθόν με σημαντικές δουλειές που πολλές χαρακτηρίζονται κλασικές.

Μαζί τους σε κάποιες βραδιές θα βρεθούν – φιλικά και υποστηρικτικά – καθιερωμένοι μουσικοί όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Αντώνης Μιτζέλος και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ενώ δεν αποκλείεται κάποια βραδιά να προκύψουν κι άλλες έκτακτες εμφανίσεις στο πλευρό των παιδιών.

GUEST:
8/3 η Ελευθερία Αρβανιτάκη
9/3  η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Χρήστος Θηβαίος
15/3 ο Αντώνης Μιτζέλος
16/3 ο Γιάννης Ζουγανέλης

Έναρξη: 22.00

Δίπλα στο Ποτάμι
Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι
τηλ: 210.2610444 – 210.2610438

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here