13/4/2011
www.musiccorner.gr

Αγαπημένα παλιά, αλλά και νέα τραγούδια του ΟΡΦΕΑ ΠΕΡΙΔΗ, εξαιρετικά ενορχηστρωμένα από τους Human Touch σε μια συνεργασία που δίκαια προκαλεί μεγάλες προσδοκίες…

Αναλυτικότερα:

Είκοσι χρόνια κλείνει φέτος ο Ορφέας Περίδης στην ελληνική δισκογραφία, και με ένα καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του ξεκινά τις εμφανίσεις του. Μαζί του ο Σταύρος Λάντσιας, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου και ο David Lynch, κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της χώρας μας και ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Human Touch.

Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής τους έκφρασης. Αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες του Ορφέα Περίδη ερμηνεύονται από τους Human Touch μοναδικά και πλέκονται με τις jazz, fusion και funk συνθέσεις τους.

Ονειροπόλος και δημιουργικός ο Ορφέας Περίδης, κόντρα στις δυσκολίες και τα φοβικά σύνδρομα των καιρών επιμένει να μας ταξιδεύει στο κόσμο των συναισθημάτων και της λύτρωσης και γι’ αυτό συνεργάζεται με τους Human Touch: ένα group με έντονη προσωπικότητα, μοναδικό στιλ και ξεχωριστό χαρακτήρα, τρεις μουσικοί που ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό και ταυτοχρόνως τον μοιράζονται.

Μετά από πολύχρονη εργασία ο Ορφέας Περίδης θα παρουσιάσει αποσπάσματα και από την καινούργια του δουλειά «Ονειροπόλων μόχθοι».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 & ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Club Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικο: 12€


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here