29/10/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι “παράλληλες Διαδρομές”  συνεχίζονται!!!

Η Ευρυδίκη ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής για δύο ακόμα εκρηκτικές εμφανίσεις τα Σάββατα 2 και 9 Νοεμβρίου με δύο εξαιρετικούς καλεσμένους.

Αυτή τη φορά μαζί της ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ματθίλδη Μαγγίρα!!

“Μικρές ιστορίες, στιγμές καθημερινές, άνθρωποι αγαπημένοι που πορεύονται σε παράλληλες διαδρομές με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν, τους ήχους που ζωγράφισαν έναν κόσμο αλλιώτικα, και ζωντάνεψαν τα όνειρα μας.
Θα συναντηθούμε στην Αρχιτεκτονική 2 και 9 Νοεμβρίου  για να μοιραστούμε όλα αυτά που μας ενώνουν μέσα από την διαχρονική μας αγάπη, τη μουσική!”

evridiki_afisa_2013_10_01

Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, διασκευές από την ξένη και ελληνική ποπ-ροκ σκηνή αλλά και με δυο ακόμα ξεχωριστές συνεργασίες, η Ευρυδίκη συνεχίζει τις “παράλληλες διαδρομές…” της!!!

Στις 2 Νοεμβρίου, ένα χρόνο μετά την υπέρ-επιτυχημένη τους κοινή εμφάνιση, μαζί της και πάλι στη σκηνή ο Γιώργος Θεοφάνους! Με αγαπημένα τραγούδια από την κοινή τους πορεία, μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι καλλιτέχνες, αλλά και τραγούδια Ελλήνων δημιουργών που αγαπούν και εκτιμούν. Mια βραδιά με στόχο το ταξίδι στο όνειρο…στα χρόνια τα εφηβικά…στις μουσικές γειτονιές που μεγάλωσαν.

Στις 9 Νοεμβρίου η ανατρεπτική Ματθίλδη Μαγγίρα έρχεται για να αναστατώσει τους πάντες και τα πάντα με το αναμφισβήτητο ταλέντο της, και μέσα από ρόλους και τραγούδια, να ενσαρκώσει στη σκηνή τους αγαπημένους ήρωες της Ευρυδίκης. Έκπληξη η συνύπαρξή τους και τα ντουέτα τους τα οποία είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν και θα εντυπωσιάσουν.

Δυο συνεργασίες που σίγουρα θα μας χαρίσουν σπουδαίες ερμηνείες και υπέροχες στιγμές!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9014428, 210 3420842, 6978185871

Ώρα έναρξης:  22.30

Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Τιμή φιάλης: 90 ευρώ
(β’ ποτό: 7 ευρώ, β’ μπύρα: 5 ευρώ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here