www.musiccorner.gr
4/6/2010

Η Heaven με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα από τα πιο δημοφιλή groups της ελληνικής μουσικής σκηνής, τους 15 50.

Με εκρηκτική σκηνική παρουσία, αυθεντικότητα, rock διάθεση, πρωτοποριακές επιλογές στο ρεπερτόριο και την παρουσίαση των live προγραμμάτων τους, οι 15 50 μετρούν σπουδαίες συνεργασίες και ένα πιστό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε live τους! Τον περσινό χειμώνα οι 15 50 εμφανίστηκαν στο Διογένης Studio στο πλάι του Αντώνη Ρέμου, μια συνεργασία που ‘έδεσε’ από την αρχή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η συνεργασία με τη Heaven ξεκινάει με ‘άγριες διαθέσεις’: τη νέα δισκογραφική τους δουλειά «ΑΓΡΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Περιέχει νέα τραγούδια στο γνωστό ροκ ύφος που χαρακτηρίζει τους 15 50 και είναι γραμμένα όλα από τους ίδιους. Στο ίδιο album περιέχεται και η διασκευή του γνωστού Americano (σε στίχους του τραγουδιστή Αλέξανδρου Μίχου).

Το πρώτο ραδιοφωνικό single είναι το «Άγριες νύχτες», το νέο hit  που θα δυναμιτίσει τις καλοκαιρινές μας νύχτες!

Οι 15 50 είναι: Αλέξανδρος Μίχος-φωνητικά, Ρουσσέτος Δημητρόγλου-κιθάρα, Τάσος Σταύρακας-πλήκτρα, Ιωσήφ Μοσχόπουλος-κιθάρες – φωνητικά, Γιάννης Κουμέττης-μπάσο και Γιάννης Ράνης – drums.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here