21/6/2012
www.musiccorner.gr

Παρασκευή 6 Ιουλίου
Ευριπίδειο θέατρο Ρεματιάς – Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης: 21.00

Μία βραδιά γεμάτη τραγούδια απ’ όλη την δισκογραφία των Active Member αλλά και κάποια ανέκδοτα από τον επερχόμενο δίσκο τους, με τίτλο «Αρσενάλι»!

Οι Active Member, το γκρουπ που φτιάχτηκε από τον B.D.Foxmoor το 1992 και έμελλε να παραμένει ιδιαίτερα ενεργό μουσικά και να συνεχίζει μέσα σε αυτούς τους ανταριασμένους καιρούς, την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, γιορτάζει…

…20 χρόνια από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόταγμα των καιρών, σκέφτηκε και έφτιαξε ένα γκρουπ, ονομάζοντάς το με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή, τους φόβους, τα όνειρα και τους εφιάλτες. Όλα αυτά, ενσωματώθηκαν στο είδος που βάφτισε “Low Bap”, δηλαδή «να στηρίζεις το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο». Από τότε μέχρι και σήμερα, οι Active Member δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία τους τόσο στα μουσικά όσο και γενικότερα στα πολιτιστικά δρώμενα.

Δίσκοι, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινίλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (όπως to Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ.

Μέσα στην ιστοσελίδα www.lowbap.com μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση όλων όσων έχουν συμβεί αυτά τα χρόνια αλλά και τα προσεχή project του γκρουπ, καθώς επίσης να βρει όλη την δισκογραφία του. Ήδη μετράνε 16 δισκογραφικές δουλειές ως Active Member και δεκάδες άλλες ως solo artists. O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia – που παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τον κόσμο του βιβλίου και της μετάφρασης και με επισκέψεις σε ομάδες παιδιών σε όλη την χώρα, δημιουργούν ακούραστα με την πυξίδα τους στραμμένη στα όμορφα και στα λεύτερα.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Τιμές Εισιτηρίων:
H Προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιουνίου

Προπώληση: 12€ & Ταμείο: 15€
Εκπτωτικό εισιτήριο για ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ΟΑΕΔ) & Φοιτητές (με την επίδειξη φοιτητικής κάρτας): 10€

Online προσφορά 200 εισιτήρια: 10€ (20 – 28.06) 

Σημεία Προπώλησης:
Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
ΣΠΙΤΙ  (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι – εντός της στοάς)
Στο βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής (Α. Παπανδρέου 6, Χαλάνδρι, Τηλ: 2106893000)

Δισκοπωλείο Τζίνα (Πανεπιστημίου 57, Αθήνα – 2103251271)

Online sales: www.viva.gr/tickets

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here