18/9/2012
www.musiccorner.gr

Προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε μία μουσική παράσταση διαφορετική. Ένα μουσικό φεστιβάλ που θα μας ταξιδέψει σε υπέροχα μελωδικά μονοπάτια…

Ένα φεστιβάλ με καλλιτέχνες που έχουν να μας πούνε κάτι ιδιαίτερο, κάτι ξεχωριστό από τα συνηθισμένα. Με μαγευτικά μουσικά Ηχοχρώματα, από εμπνευσμένους καλλιτέχνες.

Γιατί στην Κηφισιά, αγαπάμε να επικοινωνούμε, να βρισκόμαστε και να ακούμε καλή μουσική.

Τι θα ακούσουμε:

C: Real
Το αγαπημένο συγκρότημα με τον ιδιαίτερο και μοναδικό ήχο, τις πολλές μεγάλες επιτυχίες και τα δυνατά live.
Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί με τους C: Real όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως: Visions of You, With or Without You, Θα σε θυμάμαι, Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ, Θα περιμένω, Αν είσαι εσύ, Το άλλο μου μισό, Κάθε μου σκέψη, Επικίνδυνα σε θέλω κλπ

Οι Άσσοι του Loui Salvator
Μια εντυπωσιακή εξαμελής μπάντα που διασκευάζει ρεμπέτικα και ορισμένα ‘’ελαφρά’’ (Γούναρης, Αττίκ κλπ) σε lounge jazz, ‘30s swing και allegro. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου «αμερικάνικο club του 40» με εκκεντρικό ντύσιμο, όργανα εποχής μεσοπολέμου, πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς. Οι μελωδίες είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους και η απόδοση τους σε ρυθμό swing ακούγεται μοντέρνα και ιδιαίτερα διασκεδαστική.

Dimitris Kiklisjukebox dreams
Πίσω στην εποχή του ρομαντισμού και της αθωότητας. Ελάτε να φλερτάρουμε, να χορέψουμε και να ερωτευτούμε, με μελωδίες από swing και jazz ως blues, απ’ τον Sinatra και τον Sting έως τον Μαραβέγια. Φορέστε το καλό σας χαμόγελο, τα χορευτικά σας παπούτσια και φύγαμε!!!
Dimitris Kiklis is jazz-ing blues-ing and swing-ing!!

Joining on stage           Performing live
The girls                     The Rouge Noir band
Katerina Houpi
Emily Kikli

Το Έγχορδων
Σύνολο από 8 κιθάρες που θα μας ταξιδέψουν στις μελωδίες και τους ρυθμούς της κλασικής Ισπανικής μουσικής.
Θα τους απολαύσουμε σε έργα του Isaac Albeniz (Asturias, Granada, Cadiz) και Ernesto Lecuona (Suite Andalucía, Córdova, Aragón)

Θα ξεκινήσουμε με κάτι καινούργιο που περιλαμβάνουν τα φετινά Ηχοχρώματα. Αποφασίσαμε ότι βήμα σε αυτό το φεστιβάλ πρέπει να έχουνε και οι νέοι καλλιτέχνες. Έτσι επισκεφτήκαμε όλα τα σχολεία της πόλης μας (Γυμνάσια και Λύκεια) και  κάναμε εκδήλωση ενδιαφέροντος προς όλους τους νεαρούς καλλιτέχνες που θα θέλανε να παρουσιάσουν τις μουσικές τους. Έτσι, το ξεκίνημα της βραδιάς θα το κάνει ένα μαθητικό συγκρότημα από την Πόλη μας. Οι Black Force που θα κινηθούνε σε ρυθμούς Ροκ.

Τι θα δούμε:
Στο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων θα απολαύσουμε τον VIDEO JOKEY M a n o z.
Ο μετρ αυτού του είδους θα μας ταξιδέψει με τις ΕΙΚΟΝΕΣ του μέσα από μία ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ και θα συντροφεύει τις μουσικές που θα ακούμε από τα συγκροτήματα του φεστιβάλ.
Ο vj manoz, γνωστός από τη συνεργασία του με τον διεθνούς φήμης Jean Michel Jarre καθώς και άλλα σχήματα στο εξωτερικό όπως M-people, Daft Punk, μας υπόσχεται μια ποιοτική και μοναδική οπτικοαουστική βραδιά…

Που θα πάμε:

Χώρος Φεστιβάλ – Venue
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά. Το καταπράσινο αυτό πάρκο, διαθέτει όλες της υποδομές για την φιλοξενία των θεατών.

Έχει εύκολη πρόσβαση από την οδό Τατοΐου (μέσω της οδού Αδαμών), την εθνική οδό και την πλατεία της Νέας Κηφισιάς (μέσω της οδού Ιλισίων) και παρέχει άνετο παρκάρισμα. Ακόμα διαθέτει κατάστημα που μπορούμε να προμηθευτούμε -ή να κάτσουμε και να απολαύσουμε με ορατότητα στο φεστιβάλ- τον καφέ, το αναψυκτικό, το φαγητό, το γλυκό ή το ποτό μας.

Διοργάνωση:
Δήμος Κηφισιάς, Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Δ. Βικέλας”

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, 7:00μμ.

Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου, Κηφισιά
Είσοδος: Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here