1/4/2014
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνίας)

Οι DATFUNK την Πέμπτη 3 Απριλίου παρουσιάζουν κομμάτια από την καινούργια τους δουλειά και «σπάνε» το Faust με Afro-funk ρυθμούς. Το μοναδικό Hammond Trio στην Αθήνα, για πρώτη φορά στο Faust.

Datfunk_dt_afisa_2014_04

Οι DATFUNK είναι ένα Hammond trio από την Αθήνα, αν και ένα κάπως ασυνήθιστο Hammond trio! Με σταθερά σημεία σύγκλισής με τους Medeski Martin & Wood, τους Soul Live και τον Stevie Wonder αλλά και σαφής επιρροές από τους rock-jazz-blues ήχους της Hammond πλευράς, το ιδιαίτερο αυτό trio αναμειγνύει αβίαστα αυτά τα μουσικά είδη ενώ αυτοσχεδιάζει προς νέους προορισμούς. Από τη μπασογραμμή του Hammond (Asterios Papastamakis) στην κιθάρα και τα πολυεπίπεδα φωνητικά του  Adedeji Adetayo, και στα grooves του ντράμερ (Michael Kapilidis), οι DATFUNK έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μια μοναδική φήμη στην Ελληνική μουσική σκηνή, στα τρία μόνο χρόνια ύπαρξής τους.

Τη συναυλία των DATFUNK ανοίγουν οι “8espesious Small Band”. Οι 8espesious δημιουργήθηκαν το 2013. Η τυχαία αλλα και ταυτόχρονα μοιραία συνάντηση τους, τους οδήγησε σε μια 8espesia μουσική ομάδα που ακούει στο όνομα “8espesious Small Band”. Μετά από αρκετές μουσικές αναζητήσεις κατέληξαν στο είδος της Funk-Rock μουσικής. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι πρωτότυπες διασκευές σε γνωστά κομμάτια κυρίως της δεκαετίας του ’70. Οι επιρροές τους είναι κυρίως από καλλιτέχνες όπως οι : Galactic,Jaco Pastorius, Richard Bona, Stanton Moore, RHCP, Jamiroquai, Ray Charles, Stevie Wonder, Led Zeppelin, John Mayer, Jimi Hendrix, Maceo Parker, Clash etc Οι 8espesious small band είναι οι: Vocals : Alkistis Labropoulou Bass : Fanis Sklinos Guitar : Giannis Papazachos Drums : Dimitris Azorakos

Πέμπτη, 3 Απριλίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

FAUST Bar-Theatre-Arts
Καλαμιώτου 11, Μοναστηράκι

Είσοδος: 5 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι: 8 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ. 2103234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here