15/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

H μουσική είναι έκφραση. Το τραγούδι είναι έκφραση. Όταν τα δύο αυτά στοιχεία ενωθούν με καταλύτη την αγάπη για την τέχνη, το αποτέλεσμα ταξιδεύει μέχρι τα βάθη της ψυχής. 

Οι Depy and Melodies Project, δηλαδή η πιανίστα και perfomer Ντέπη Σακελλαρίου και το γκρουπ της, εμφανίζονται τη Δευτέρα 15 Απριλίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Η Ντέπη με την ξεχωριστή φωνή της και οι εξαίρετοι μουσικοί της, θα μας οδηγήσουν σε ονειρεμένα και γνώριμα μονοπάτια της jazz, swing, blues, funk μουσικής αλλά και διασκευές ελλήνων συνθετών σε απρόσμενα ηχοχρώματα. Μουσικές και τραγούδια των H. Henderson,G. Gershwin, D. Gillespie, Chic Corea, B. Strayhorn, D. Ellington, C. Porter, Ella Fitzgerald,Peggy Lee αλλά και των Πλέσσα, Χατζιδάκι, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Depy and Melodies Project
Ντέπη Σακελλαρίου: φωνή, πιάνο
Άγγελος Παπαδάτος: κοντραμπάσο
Σαμ Μαρλιέρι: σαξόφωνο
Στέλιος Παρασκευάς : κιθάρα
Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα   

bio
Η Ντέπη Σακελλαρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από την ηλικία των 5 μόλις ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το πιάνο. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της- είναι διπλωματούχος στο κλασσικό πιάνο και τα ανώτερα θεωρητικά, όπως επίσης και τις σπουδές τις στο Σύγχρονο τραγούδι, στο Ελληνικό Ωδείο της Αθήνας. Έχει δώσει πολλά ατομικά ρεσιτάλ πιάνου στις αίθουσες Παρνασσός, Γαλλικό Ινστιτούτο, Ατενέουμ.

Ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορες μουσικές σκηνές, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε και σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους (Λυκαβηττός, κ.α.). Έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους οι: Γιώργος Κατσαρός, Δημήτρης Μητροπάνος, Αλέκα Κανελλίδου, Αντώνης Μιτζέλος, κ.ά. Έχει πάρει μέρος σε πολλά μιούζικαλ και έχει συνεργαστεί με τους Τάκη Ζαχαράτο και Δημήτρη Παπάζογλου.

Το 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο ”Θυμάμαι” από label της Sony Music. Η Ντέπη ξετυλίγει όλο το εύρος του ταλέντου της και της φωνής της με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα, ενώ διαφαίνεται η έντονη επιρροή της από την τζαζ μουσική που λατρεύει.

Το 2008 συμμετέχει στο γκρουπ Black Coffee Quartet  με εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας (Παράφωνο, Τσάι στη Σαχάρα, Goest House, κτλ.) σε ήχους jazz, swing,funk και  blues. Την ίδια εποχή ανεβάζει το Swing Ticket στη μουσική σκηνή Favela, μια μουσικοθεατρική παράσταση- περιπλάνηση σε διαφορετικές κουλτούρες και εποχές, σε σκηνοθεσία Νικόλα Μίχα.

Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες της τζαζ όπως τους: Γιώργο Φακανά, Νίκο Καπηλίδη, κ.ά.

Σήμερα έχει δημιουργήσει το δικό της γκρουπ με το όνομα Depy and Melodies Project όπου συμμετέχουν οι Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσσο), Σαμ Μαρλιέρι (σαξόφωνο), Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα) και Στέλιος Παρασκευάς (κιθάρα) και εμφανίζονται σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Δευτέρα 15 Απριλίου
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ / τραπέζι: 10, 15€

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here