24/6/2014
www.musiccorner.gr

Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ ένα παλιό σπίτι κοντά σ’ έναν σιδηροδρομικό σταθμό, ο Greggy Κ. και η REN (a.k.a. Irini Duka) εμπνευσμένοι από τους ήχους των τραίνων δημιουργούν τους Echo Train. Μια φολκ-ροκ μπάντα (ή συγκρότημα) που μας προσκαλεί να επιβιβαστούμε στο τραίνο τους και να ταξιδέψουμε σ’ ένα μέρος χωρίς μέλλον και παρελθόν, μακριά από τους ανθρώπινους κανόνες, με γνώμονα την αγάπη, ζωντανεύοντας ξανά τα όνειρά μας.

echo_train_2014_06_01
Φωτογραφία: Γιώργος Λαθύρης

Οι Echo Train κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2014 το πρώτο τους E.P. από την The Sound of Everything, το οποίο έχει πολλές αναφορές στον ρομαντισμό και τη ψυχεδελική ποπ στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα, και βρίσκονται στην προετοιμασία του πρώτου τους album που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη τους εμφάνιση στο Faust κι αφού το πρώτο τους single “Fire”, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και παίζεται στα ραδιόφωνα, είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν και πάλι τα κομμάτια από το πρώτο τους EP αλλά και από το επερχόμενο album τους, στο Floral στις 27 Ιουνίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/6
Στις 22:00

Είσοδος 5 ευρώ

FLORAL
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
Τηλ. 2103800070

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here