31/5/2011
www.musiccorner.gr

Τα εγκαίνια του TERRA NUEVA PROJECT [ΝEA ΓH] για το μήνα Ιούνιο θα έχουν έντονο άρωμα γυναίκας αφού θα έχει την τιμή και το προνόμιο να φιλοξενήσει στη σκηνή του τραίνου τους Kelly & the Special K’z.

Στις 3 Ιουνίου θα ανέβει στη σκηνή η αέρινη αυτή ύπαρξη που ακούει στο όνομα Κέλλυ Καλτσή για να μας χαρίσει μια Rock – Trip Hop – παράσταση γεμάτη θεατρικότητα. Άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής πραγματικότητας αν τη ρωτήσετε θα σας απαντήσει πως λατρεύει τις Ella Fitzgerald και Nina Simone, παραδίνεται στη δυναμική της PJ Harvey, χάνεται στη τελειότητα των The Beatles, τα σπάει όπως ο Iggy Pop κι έχει με τις μπότες της την ίδια σχέση που είχε η Nancy Sinatra.

Οι Kelly & the Special K’z έρχονται στο Terra Nueva με νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια, ελληνικά όπως τα «Empty April», «Psaxnw» & ξένα όπως «Nerd Song», «Silent Operation», με indie rock ύφος και trip hop στοιχεία. Στα show των Kelly & the Special K’z video art, διαδραστικότητα και πρόζα συνδυάζονται μεταξύ τους καταλήγοντας σε πρωτότυπους συνδυασμούς και αναπάντεχα “παντρέματα”. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε από την παράνοια του trip hop, σε μονοπάτια “πειραγμένου swing” και electro soul κι απο’κει σε ακούσματα bossa nova αλλά και jazz. Διασκευασμένοι Garbage, “πειραγμένοι” Moloko αλλά και Portishead, Nirvana, Radiohead, Placebo σε αναπάντεχες δεύτερες εκτελέσεις καθώς και Rupa & the April Fishes, Vondaler & Lowpressure, La Cherga έως funky…Ελένη Βιτάλη… θα είναι οι σύντροφοι σας σε αυτό το καλοκαιρινό rock μακροβούτι.

Συντελεστές:
Τραγούδι – Ερμηνεία: Κέλλυ Καλτσή
Πιάνο – Keyboards: Δημήτρης Γρυδάκης
Κιθάρα: Κώστας Έξαρχος
Τύμπανα: Νίκος Μανουσόπουλος
Μπάσο- Φωνητικά: Νίκος Παπουτσάς

Η είσοδος είναι ελεύθερη…

Terra Nueva

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here