5/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι Lexicon Project διαλέγουν τον πολυχώρο «Passport», την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου. Μας τραγουδούν «Δεν είναι ο κόσμος για σένα» και καλωσορίζουν  τον «Χειμώνα» σε μια μεγάλη μουσική παράσταση στην ψυχή του Πειραιά, με σπουδαίους προσκεκλημένους. Οι Lexicon Project παραμερίζουν το καθιερωμένο και μας προσκαλούν να γιορτάσουμε παρέα, με ένα μουσικό event  που όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, εκτός των άλλων θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα.

Oι Lexicon Project παρουσιάζουν κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους. Ο ήχος τους, έχει χαρακτηρίσει το ύφος και την προσωπικότητα της μπάντας. Ένα πέρασμα από την κιθαριστική ποπ της Μ. Βρετανίας μέχρι τη σύγχρονη ποπ-ροκ ελληνική μουσική σκηνή, με μια πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία.  Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, απ’ τον πρώτο τους δίσκο («Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα», «Χειμώνας», «Ταξίδεψε»), καθώς και διασκευές αγαπημένων κομματιών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα. Την οπτικοποίηση των τραγουδιών συμπληρώνουν τα videos που έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι και θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Στο χώρο της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με έργα καλλιτεχνών που αποτυπώνουν  τον τίτλο της παράστασης. Εκείνη τη βραδιά, θα μοιραστούν τη σκηνή με τον Γιώργο Δημητριάδη όπου θα ακουστούν και κομμάτια του επερχόμενου δίσκου του, την Ευρυδίκη με την οποία τραγούδησε ο Μιχάλης Κεχαγιάς στο «Ένα» , τον Δημήτρη Κοργιαλά με τον οποίο θα κάνουν και περισσότερες κοινές εμφανίσεις και τη Salina.

Ηχοληψία στην παράσταση θα κάνει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΪΤΟΥΔΗΣ. Τα φώτα επιμελείται ο  ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ενώ τις προβολές η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ.

 

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ…

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας με έργα εμπνευσμένα από το νέο single των Lexicon Project «Δεν είναι ο κόσμος για σένα» από τους:

1. Jo Gogou (φωτογράφος MusicCorner.gr)
2. Seventh Swan
3. Βάσια Αναγνωστοπούλου
4. Βασίλης Δημόπουλος
5. Γεωργία Μπελέκου
6. Γιώργος Μαρκοζάνης
7. Θανάσης Μαϊκούσης (φωτογράφος MusicCorner.gr)
8. Πάνος Στεργίου

…Και δυο τυχεροί μέσω διαγωνισμού που θα επιλέξει το κοινό!!!

Πολυχώρος Passport
Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή Πειραιάς
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.4296401

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση : 7 ευρώ (Passport) Πόρτα : 10 ευρώ

Ώρα έναρξης: 20.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here