23/1/2012
www.musiccorner.gr

Μια παρέα –κάτι παραπάνω από- έτοιμη να ξεσηκώσει το κέντρο της Αθήνας με ένα μοναδικό party σε Ποπ, Ροκ, Disco, Rock & Roll και έντεχνα ηχοχρώματα!

Ένα μουσικό σύνολο που διακρίνεται για την ομαδικότητα του, το χιούμορ του και το μουσικό ξεφάντωμα του!

Οι Satisfy και η Χρυσώ Σταματοπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τους, παντρεύουν τα μουσικά τους ακούσματα και μας υποδέχονται από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη στην «Αρχιτεκτονική Live» στο Γκάζι.

Οι Satisfy ήδη κάνουν τα πρώτα βήματα τους στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Αλέξη Χαντζιάν (Τραγούδι), Περικλή Τζίτζιφα (Κιθάρες), Γιώργο Τσοκάνη (Πλήκτρα), Άκη Καββαδία (Μπάσο) και τον Δημήτρη Μπάμπαλη (Ντραμς). Τα πρώτα τους singles «Κοίταξε με» και «Φίλα με σ’ αγαπώ» αποδεικνύουν περίτρανα ότι ήρθαν για να μείνουν.

Η Χρυσώ Σταματοπούλου, μας συστήθηκε το 2001 μέσα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Σαν άνεμος» και είναι γνωστή για τη ξεχωριστή φωνή της που αγγίζει, ταξιδεύει και μαγεύει,  ενώ τα τελευταία χρόνια είναι η νέα έκπληξη στο μουσικό χώρο, για τις δυναμικές ερμηνείες της σε Ροκ κυρίως κομμάτια. Πρόσφατα μας εξέπληξε ευχάριστα με το digital single που κυκλοφόρησε, «Χιόνι και φωτιά».

Αρχιτεκτονική Live
Ελασιδών 6  – Γκάζι
Τηλ. 210.9014428

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here