6/11/2013
www.musiccorner.gr

Τσάμικα δίπλα σε πολωνέζες του Σοπέν, Φλωρινιώτης και γιαπωνέζικα τραγούδια του ’30, Γονίδης και “Μεγιεμελέ” δίπλα σε τραγούδια των Χειμερινών Κολυμβητών. Μπίγαλης δίπλα σε fados της Αιμιλίας Ροντρίγκεζ και σονάτες Scarlatti δίπλα στο “Τάκα-Τάκα” του Τέρη Χρυσού.

Στα δύο αντί-σνομπ μουσικά projects, το String Theory Ensemble επισκέπτεται τον μουσικό Τάρταρο και ανασύρει γνωστά αποδιοπομπαία κομμάτια, καταδικασμένα από κάποιο αόρατο, βλοσυρό συμβούλιο Γερόντων. Τα περιποιείται με πολύχρωμη αρμονία, ρυθμική πλοκή, επιδέξιο παίξιμο και ηχοχρωματική ποικιλία και τα μεταφυτεύει στις χλοερές κοιλάδες των Ηλυσίων Πεδίων, όπου τα μουσικά αυτά αποπαίδια αναδεικνύουν όλα τους τα αρώματα και τις κρυφές χάρες.

string_theory_ensemble_2013_11

Ο Γιώργος Πατεράκης στο πιάνο, η Μαρία Πλουμή στο λαούτο και η Σταυρούλα Παυλίκου στο τραγούδι, θα παρουσιάσουν στο «Αγγέλων Βήμα», το “Cheap: low quality – high fun” τις δύο πρώτες Τετάρτες (6 & 13) του Νοεμβρίου.

Η παρουσία του Αργύρη Μπακιρτζή (στο τραγούδι και την αφήγηση) τις δύο τελευταίες Τετάρτες (20 & 27) του ίδιου μήνα δρα καταλυτικά στο project αλλάζοντας τον τίτλο της παράστασης σε «Όλοι οι Άνθρωποι Είναι Όμορφοι» και μπερδεύοντας περαιτέρω την κατάσταση!

Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36, ώρα 21:45, τηλ. 210 5242211-13

Είσοδος: 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here