2/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Τα τραγούδια που ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ θα μας παρουσιάσει ο Αναστάσης Κουλούρης την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 23.00, στο Block Club, στον Πειραιά.

Κινούμενος με άνεση ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, ο Αναστάσης Κουλούρης, μας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη βραδιά, σε ένα από τα μεγαλύτερα Club του Πειραιά, έχοντας στις αποσκευές του 13 ολοκαίνουργια τραγούδια από το πρώτο του CD, με τίτλο “Από παιδί ονειρευόμουνα”. Ήδη έχει ξεχωρίσει το «Τώρα είμαι με άλλη», ένα ερωτικό τραγούδι το οποίο έχει αγαπήσει ο κόσμος από το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ. 

anastasis_koulouris_2013_07

Ο Αναστάσης Κουλούρης, ερμηνευτής, αλλά και δημιουργός των τραγουδιών, μαζί με την ορχήστρα του, υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα, κινούμενο κυρίως στο λαϊκό χώρο, χωρίς όμως στεγανά, καθώς μπορεί και ερμηνεύει τραγούδια όλων των ειδών. Άλλωστε, όπως δηλώνει, για αυτόν “η μουσική δεν έχει ταμπέλες”. 

Μαζί του στο Block Club θα τραγουδήσει η Κατερίνα Πελεκάνου και θα παίξουν οι μουσικοί: Γιώργος Βοσκόπουλος (πλήκτρα), Αντώνης Δεδούσης (κιθάρα), Αλέξανδρος Θωμάς (ντραμς), Φώτης Τράκης (μπουζούκι), Δημήτρης Ψαθάς (μπάσο) και Γιώργος Ξανθόπουλος (σαξόφωνο).

Ο Αναστάσης Κουλούρης γεννήθηκε στο Χαλάνδρι και από ηλικία μόλις έξι χρόνων, άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Έχει μουσικές σπουδές πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού, φλογέρας, Θεωρίας της Μουσικής, Κλασσικού και Βυζαντινού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κόνταλυ. Επιπλέον, είναι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ψυχολογίας. Εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδοποιός από το 2003 σε μικρά σχήματα. Το 2004 κάνει το πρώτο του demo album, στο οποίο περιλαμβάνονταν τα τραγούδια “Σε ζητώ” και “Ο ένας και μοναδικός θεός μου”.

Το CD, με τίτλο “Από παιδί ονειρευόμουνα” αποτελείται από 13 κομμάτια σε μουσική και στίχους κυρίως του ιδίου, καθώς και των Ανδρέα Μέξα και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου.

BLOCK CLUB
Ακτή Κουμουνδούρου 18 – Μικρολίμανο, τηλ. 210 4224744

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here