29/4/2014
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνιας)

Την Παρασκευή 2 Μαίου, στο Athenaeum Κελάρι, ο Δημήτρης Κ. Καρράς παρουσιάζει δέκα βιωματικά τραγούδια κι άλλες τόσες (και περισσότερες) πειραγμένες διασκευές με ένα μοναδικό τρόπο ενορχήστρωσης και ερμηνείας που αποδεικνύει ότι η μουσική δεν έχει όρια.

dimitris_k_karras_dt_afisa_2014_04

Σ’ένα χώρο που συνδυάζει άψογα τη νοσταλγική ατμόσφαιρα των μπουάτ και των σύγχρονων μουσικών σκηνών, ο Δημήτρης και οι εξαιρετικοί μουσικοί που βρίσκονται δίπλα του, σμιλεύουν μία ξεχωριστή μουσική παράσταση με έντονα στοιχεία αυτοσχεδιαστικής ελευθερίας και επιρροές τόσο από την ροκ, τη τζαζ όσο και από την παράδοση του τόπου μας.

Ο ίδιος εξηγεί: “η μουσική είναι βίωμα και συναίσθημα που μετατρέπεται σε ήχο, σε τραγούδι. Κάθε αληθινό τραγούδι -και αληθινό είναι αυτό που ξεκινάει απ’το συναίσθημα και όχι το κέρδος- μπορεί να είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, έχει όμως κοινή ρίζα: είναι βαθιά ανθρώπινο και για το λόγο αυτό μπορεί να ‘μιλήσει’ στον καθένα μας. Επομένως μία δυνατή ροκιά, μία έντεχνη μπαλάντα και ένα παραδοσιακό τραγούδι μπορούν να δεθούν αρμονικά και το καθένα να βάλει τη δική του απαραίτητη πινελιά στον καμβά μιας μουσικής βραδιάς.”

Μην χάσετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε μαζί με τους φίλους και συνεργάτες του…

Ανδρέας Σαρδέλης – μπάσο
Βασίλης Βαλωμένος – κλαρίνο
Γιάννης Καλαντίδης – πιάνο
Λευτέρης Ζερβάκης – κρουστά

Φιλική-έκτακτη συμμετοχή: Δημήτρης Νίτης – Πένυ Ραμαντάνη

Στο σαξόφωνο, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Ηχοληψία: Κλάηντ Τζαμπραχίμι

Παρασκευή 2 Μαίου
Είσοδος: 8€
Ώρα έναρξης: 10:30μ.μ.

Athenaeum Κελάρι
Αδριανού 3, Θησείο

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παρακολουθώ καιρό Καλαντίδη και Σαρδέλη και μέσα από μια σταθερά ανοδική πορεία πιστεύω πως έχουν μεστώσει σαν το παλιό καλό κρασί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here