28/1/2014
www.musiccorner.gr

Ο Δημήτρης Υφαντής, ο τραγουδοποιός από την Ήπειρο έχει αγαπηθεί κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο η φωνή του μιμείται το ηπειρώτικο κλαρίνο.

Μετά τη συνεργασία του με το Τρίφωνο και τους δύο προσωπικούς του δίσκους, ο Δημήτρης Υφαντής παρουσιάζει την τρίτη δισκογραφική του πρόταση, με τίτλο ΚΡΑΣΟΜΗΛΙΑ όπου  ο ίδιος γράφει, παίζει και ενορχηστρώνει τα τραγούδια του ενώ στο δίσκο ερμηνευτικά συμμετέχουν και ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Κότσιρας και τα Υπόγεια Ρεύματα.

Στις μουσικές παραστάσεις «Από την Ήπειρο και Εντέχνως» που παρουσιάζει το έργο του ο αγαπημένος τραγουδοποιός το λαούτο, το κλαρίνο, το κανονάκι, τα κρουστά και το πιάνο συνθέτουν μια αληθινή συντροφιά φίλων που παίζουν για φίλους.

yfantis_afisa_2014_01

Η ηπειρώτικη φωνή, σαν βουνίσιος άνεμος στροβιλίζεται στα κλειδιά του κλαρίνου ξεχύνεται παίρνοντας μαζί της το άρωμα της Ηπείρου και συναντιέται με κρητικές και θρακιώτικες μελωδίες καθώς και με σπουδαία λαϊκά τραγούδια.

Ρυθμός, χιούμορ και απογειωτικές ερμηνείες οδηγούν τους ακροατές σε δρόμους γνωστούς και ξεχασμένους. χαρίζοντάς τους μουσικές στιγμές που ενώνουν το χθες με το σήμερα.

Από την Ήπειρο & εντέχνως σημαίνει… ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζει το έντεχνο ελληνικό τραγούδι με σεβασμό. Ενώ το ηπειρώτικο ιδίωμα, χαμογελάει πονηρά σε αυτούς που πιστεύουν πως δεν τους αφορά και τους προκαλεί να το ακούσουν με ένα τρόπο, τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό, που μόνο ο Δημήτρης Υφαντής μπορεί να προσεγγίσει.

Club Μύλος
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014
Τηλ. Κρατήσεων και πληροφοριών: 2310 504014

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Είσοδος 10€
Ισχύουν εισιτήρια φοιτητών και ανέργων 5€

Προπώληση 8€, Public, viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here