15/11/2012
www.musiccorner.gr

Ο Νότης Μαυρουδής, γιορτάζοντας πέντε δεκαετίες στο χώρο της μουσικής, μας χαρίζει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εμπνευσμένα τραγούδια, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, με τον τίτλο: «Στου χρόνου τις καταπακτές…»

Η παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής, περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια του Νότη Μαυρουδή από όλη τη διαδρομή του, αλλά και μεταγραφές για δύο κιθάρες από το διεθνές ρεπερτόριο.

«Μπαλάντες, και αναφορές σε μουσικές που καθόρισαν τη συλλογικότητά μας: λαϊκά και λόγια ιδιώματα, απρόσμενες διασκευές, μαζί με βαλς και tango, χασάπικα και ζεϊμπέκικα, ό,τι το παρελθόν και το παρόν προκαλούν αφορμές για να σκέφτομαι και να δημιουργώ, μαζί με τους συνεργάτες μου»… όπως λέει χαρακτηριστικά ο Νότης Μαυρουδής για την παράσταση.

Μαζί του, οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης και Μπάμπης Τσέρτος, καθώς και η Παιδική Χορωδία τής Μαρίας Έμμας Μελιγκοπούλου, ερμηνεύουν τα τραγούδια, εκφράζοντας διαφορετικά στυλ, εποχές και ακούσματα τού συνθέτη, από την περίοδο του Νέου Κύματος έως τη σημερινή εποχή.

Παίζουν οι μουσικοί:
Νότης Μαυρουδής-Γιώργος Τοσικιάν – κιθάρα
Ηρακλής Βαβάτσικας – ακκορντεόν
Μάνος Αβαράκης – φλογέρες
Σταύρος Καβαλιεράτος – κοντραμπάσο

Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη 35 ευρώ, Α’ ζώνη 25 ευρώ, Β’ ζώνη 20 ευρώ,
Γ’ ζώνη 15 ευρώ και Δ’ ζώνη 10 ευρώ φοιτητικά / μαθητικά εισιτήρια.

* Στις παράλληλες εκδηλώσεις της παράστασης ο Νότης Μαυρουδής θα παρουσιάσει ένα master class με τίτλο “Η κιθάρα στην ελληνική μπαλάντα. Βίοι παράλληλοι…”, την Πέμπτη στις 29 Νοεμβρίου 2012 στις 12.00. H είσοδος στο master class είναι δωρεάν με την επίδειξη εισιτηρίου της εκδήλωσης.

Πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο Μέγαρο Μουσικής (www.tch.gr)

 

Για περισσότερες πληροφορίες – προπώληση εισιτηρίων:
Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου & Παραλία

54646 – Θεσσαλονίκη
Τμήμα Προβολής & Δ. Σχέσεων
Τηλ.: 2310 895938-39 / Fax: 2310 895967
Info@tch.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here