5/2/2013
www.musiccorner.gr

Ο γνωστός δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο Rock of my Soul”, που κυκλοφόρησε από την Polymusic, παρουσιάζει στο Black Duck, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μια δισκογραφική παραγωγή που περιλαμβάνει διασκευές του πάνω σε κλασικά και αγαπημένα τραγούδια της ROCK μουσικής σκηνής, ερμηνευμένα από τον ίδιο στην κιθάρα.

Στη βραδιά αυτή, ο Παναγιώτης Μάργαρης,  θα ερμηνεύσει ζωντάνα  μερικά από τα κομμάτια του cd, στο οποίο συμμετέχουν πέντε σημαντικοί καλλιτέχνες.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας που ερμηνεύει το “Mayby I Maybe you” των Scorpions σε ελληνικούς στίχους του Γιάννη Μαύρου, η Φωτεινή Δάρρα το Nothing Else Matters” των Metallica, η Ελένη Πέτα το “Let It Be” των Beatles και η Μελίνα Κανά ντουέτο με το Διονύση Τσακνή το “Where the Wild Roses Grow” του Nick Cave σε ελληνικούς στίχους του Διονύση Τσακνή.

Με το Rock of my Soul, ο Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφει δισκογραφικά, εγκαινιάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία του με την Polymusic  και τον παραγωγό Βίκτωρα Πολυδώρου.

Ώρα έναρξης: 20.00

Black Duck Multiplarte –Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here