3/7/2014
Γράφει ο Νίκος Φράγκος
Φωτογράφηση: Ματίνα Φουντούλη
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Παρασκευή 27 Ιουνίου και ο Παντελής Θαλασσινός κάνει συναυλία με φίλους στην Τεχνόπολη. Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Καζούλλης, Σταμάτης Χατζηευσταθίου, ο “Λαθρεπιβάτης” Γιάννης Νικολάου, η μόνιμη συνεργάτιδά του τον τελευταίο καιρό, Νάνα Μπινοπούλου, αλλά και ο Βασίλης Σκουλάς ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκλησή του Παντελή και, κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το… “Καλό Συναπάντημα”, όπως ανέφεραν και οι αφίσες της συναυλίας.

thalassinos_live_2014_06_010

Βρεθήκαμε στον χώρο του live στις 9 η ώρα και, μετά από πολύ σύντομη αναμονή, ο Παντελής Θαλασσινός εμφανίστηκε στη σκηνή και ξεκίνησε τη συναυλία. Ξεκινώντας πρέπει να αναφέρουμε ότι η Τεχνόπολις ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ο κόσμος βρισκόταν παντού στριμωγμένος και ενθουσιασμένος. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) προσελεύσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια!

thalassinos_live_2014_06_032_nikolaou

Ο τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με πολύ χειροκρότημα και αγάπη. Ξεκίνησε να τραγουδά γνωστά αγαπημένα τραγούδια αλλά και διασκευές τα οποία στο σύνολο τους ήταν πολύ ευχάριστα, τόσο ως προς την ποιότητα της εκτέλεσης, όσο και ως προς τη δομή του προγράμματος.

Ο καλλιτέχνης είχε πολύ καλή διάθεση και όρεξη να βγει στη σκηνή και αυτό φάνηκε και μεταφέρθηκε στο κοινό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα ακόμα πιο ευχάριστη από πριν.

thalassinos_live_2014_06_033_skoulas

Σημαντικό επίσης μέρος της συναυλίας ήταν οι guests στους οποίους ο καλλιτέχνης, προς τιμήν του, έδωσε την πρέπουσα σημασία και χρόνο. Και όχι άδικα, καθώς συνέβαλαν σε κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς. Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο Βασίλης Καζούλλης, ο οποίος τραγούδησε τρία δικά του τραγούδια, εκ των οποίων συνάρπασε περισσότερο η πολυαγαπημένη “Φανή”!

thalassinos_live_2014_06_012_kazoulis

Οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς συνολικά ήταν η εκτέλεση των κομματιών “Εισιτήριο στην τσέπη σου” και “Ποτέ μου δεν μιλώ γι’ αυτή”. Επίσης το πλήθος συνεπήρε το ντουέτο του καλλιτέχνη με τη Γιώτα Νέγκα στο κομμάτι “Στο κάστρο το παλιό”. Πολύ θετικά αντέδρασε το κοινό όταν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος τραγούδησε το “Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια”.

thalassinos_live_2014_06_023_andreatos

Είναι σημαντικό να αναφερθεί είδαμε ανθρώπους όλων τον ηλικιών, κάτι που δείχνει ότι ο Παντελής Θαλασσινός συνεχίζει πάντα να είναι δημοφιλής και στις νέες γενιές.

Όλοι οι guests φίλοι του καλλιτέχνη είχαν να πουν τα καλύτερα τη στιγμή που ανέβαιναν στη σκηνή, με αποκορύφωμα τη φράση της Γιώτας Νέγκα η οποία είπε χαρακτηριστικά: “Υπάρχουν βαθμίδες στις οποίες κατατάσσεις του φίλους. Υπάρχουν γνωστοί, φίλοι, καλοί φίλοι, εξαιρετικοί φίλοι και τέλος υπάρχει …ο Παντελής!”

thalassinos_live_2014_06_017_negka

Η συναυλία, εν κατακλείδι, αποτέλεσε μία από τις καλύτερες που έχουμε παρακολουθήσει, ως προς την οργάνωση, την προσέλευση του κόσμου, την ποιότητα στις ερμηνείες καθώς και την όρεξη των καλλιτεχνών. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν έφυγαν, κατά τη γνώμη μας, τουλάχιστον ευτυχισμένοι…

thalassinos_live_2014_06_045_xatzieystathiou_andreatos

Στη συναυλία έπαιξαν οι μουσικοί:
Γιάννης Βιλιώτης, λαούτο-μπουζούκι
Δημήτρης Γάσιας, βιολί,
Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά,
Γιώργος Μακρής, πνευστά – γκάιντες – τσαμπούνες,
Γιάννης Μπελώνης, πιάνο-πλήκτρα,
Γιάννης Πλαγιανάκος, κοντραμπάσο

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από τη συναυλία

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here