3/7/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 5/7. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΘΗΒΑΙΟΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει to “Welcome to the show” (…ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ), ένα αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο στον προαύλιο χώρο του Badminton. Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουλίου, μάς ετοιμάζει δύο βράδια με τα τραγούδια της πιο χαρισματικής προσωπικότητας της ελληνικής ροκ σκηνής.

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ενσάρκωσε μοναδικά το πρότυπο του ροκ περφόρμερ. Με οριακά τραγούδια αλλά και πολυτάραχο βίο, 13 χρόνια μετά το θάνατό του μένει αξέχαστος.

thivaios_sidiropoulos_badminton_2013_07
 
Ο Χρήστος Θηβαίος επιλέγει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη δισκογραφία του Παύλου Σιδηρόπουλου και αναδεικνύει με το δικό του ιδιαίτερο ύφος τραγούδια αντιπροσωπευτικά του μεγάλου ταλέντου του δημιουργού τους. Από το Άντε και καλή τύχη μάγκες μέχρι την Η. και από το Καλοκαίρι του ’69 μέχρι τον Μπάμπη τον Φλου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Θηβαίου.

Σύντροφοί του σε αυτό το ταξίδι, η Βάσω Δημητρίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, ο Μάξιμος Δράκος στα πλήκτρα, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα κρουστά και ο Χάρης Χαραλάμπους στο μπάσο.

Θέατρο BADMINTON – Αύλειος χώρος
Ώρα έναρξης: 21:00

Γενική είσοδος: 12€ – Φοιτητικό, ανέργων: 9€
Προπώληση: abcd.gr, viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, τηλ. 210 8840600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here