9/4/2014
www.musiccorner.gr

Ο Up ‘n’ Loud με μεγάλη τιμή παρουσιάζει τον σπουδαίο Βρετανό DJ και παραγωγό Frenic που επιστρέφει στη χώρα μας για ένα ξεχωριστό show στο Six D.O.G.S. Την Κυριακή 13 Απριλίου λοιπόν, ο DJ Frenic θα βρίσκεται στο γνωστό stage της Αβραμιώτου μαζί με τον MC του, Boogaloo Dee και φυσικά τον καλό του φίλο Kill Emil του οποίου τόσο η solo δουλειά, όσο και τα καλλιτεχνικά αποτελέσματα με τους Pad Trio τον έχουν συστήσει για τα καλά στο ελληνικό κοινό.

Ο Frenic επιστρέφει λοιπόν 2 χρόνια μετά την τελευταία sold out εμφάνιση και μάλιστα στο ωριμότερο σημείο της μουσικής του καριέρας με σκοπό να παρουσιάσει το αισθησιακό, μοναδικό και party blast ηχητικό κράμα που μόνο ο ίδιος μπορεί να προσφέρει, φυσικά και με τη συνδρομή του δαιμόνιου Boogaloo Dee που πάντα προσθέτει στα event κάτι ξεχωριστό… Ετοιμαστείτε για ένα μείγμα Hip Hop, Breaks, DnB, Funκ, Soul και Rock όπως δεν το έχετε ξανακούσει. Κομμάτια όπως τα “Alright”, “Punish Me”, “Things Get Better”, “Money Ain’t Women”, “You Said”, “Late Night Bar”, “Everglade”, “Everything Electric”, “Travel Alone” και άλλα πολλά που έχουν γίνει radio classics, αλλά και πολύτιμα DJ tools, θα κατακλύσουν το χώρο του Six D.O.G.S. και αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε φρενίτιδα ενθουσιασμού και χορού!

dj_frenic_2014_04

Ξεκίνησε με βασικές επιρροές τους Wu-Tang Clan, DJ Premier και Pete Rock, ενώ αγοράζοντας σε μικρή ηλικία το πρώτο ζευγάρι Turntables, ξεκίνησε από νωρίς το ταξίδι του στη δημιουργία των Beats και του Scratching… Εδώ και 18 χρόνια θεωρείται ένας από τους καλύτερους Party DJ’s της Μ. Βρετανίας, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και φυσικά στα ξέφρενα parties της F1 Grand Prix και του Moto G.P. Θα μπορούσαμε εξάλλου να πούμε πως τα λόγια είναι περιττά για έναν καλλιτέχνη που έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με ονόματα όπως οι The Pharcyde, The Beatnuts, Task Force & Afrika Bambaataa.

Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά… «Essentially I’m a hip-hop DJ but I don’t just play Hip-Hop Records!». Με λίγα λόγια… DJ Frenic is Spinnin’ anything that Bounces! 

Get Ready to Get Frenic!

Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Doors Open: 21:00

Live Starts: 21:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here