20/6/2014
www.musiccorner.gr

Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση του σπουδαίου κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και της ταλαντούχας Ανδριάνας Μπάμπαλη με σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Το πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο περιλαμβάνει σόλο κιθαριστικά κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη με τίτλο “Rock of my Soul” αλλά και από την επιτυχημένη δισκογραφική σειρά “Café del Art”, καθώς και συνθέσεις Ισπανών συνθετών αλλά και σόλο κομμάτια έκπληξη του Παναγιώτη, που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Με τη μαγεία της κιθάρας» το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2014.

Επίσης θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας ( «Δες καθαρά», «Δεν είναι αργά», «Είσαι ο άνθρωπος μου», «Μαζί Θεός», «Μοίρα μου έγινες») διασκευασμένα με μοναδικό τρόπο από την κιθάρα του Παναγιώτη αλλά και τραγούδια κλασικών ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος), αγαπημένα κομμάτια νεωτέρων (Φοίβος Δεληβοριάς ,Κωνσταντίνος Βήτα, Αρλέτα, Κώστας Λειβαδάς κ.α.) καθώς και ξένες επιτυχίες (Sting, Stevie Wonder κ.α.).

Σε κάποια κομμάτια η Ανδριάνα θα παίξει γιουκαλίλι μαζί με τον Παναγιώτη. Το γιουκαλίλι, ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο δημιουργεί ένα μαγικό συνδυασμό με τον ήχο της κλασικής κιθάρας-κάτι που σίγουρα δίνει μια ιδιαίτερη μουσική χροιά στο πρωτότυπο αυτό ρεσιτάλ δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το μουσικό ταξίδι του Παναγιώτη και της Ανδριάνας ξεκινάει με σκοπό να γεμίσει τις βραδιές μας με μοναδικούς ήχους και χρώματα, αλλά και ρομαντισμό!

mpampali_margaris_2014_06

Οι σταθμοί της περιοδείας

11/7 – Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι
16/7 – Πολυχώρος Χυτήριο
28/7 – Άρτα
30/7 – Ρόδος
10/8 – Σέριφος
12/8 – ΑΣΕΑ Αρκαδίας
25/8 – Ηράκλειο Κρήτης
21/8 – Λειβαδιά
7/9 – Ανοιχτό Θέατρο Άλσους, Ηλιούπολη

Εισιτήρια: 10€ προπώλησηκαι 12€ταμείο

Σημεία προπώλησης:Viva.gr – Public – Ianos – Seven Spot – Παπασωτηρίου και σε επιλεγμένα σημεία ανά περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here