19/11/2012
www.musiccorner.gr

Για τη νέα δισκογραφική έκδοση  με τίτλο ΑΦΕΤΗΡΙΑ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και όλοι οι συνεργάτες αυτής της πρωτοποριακής συνεργασίας γιόρτασαν προχθές το βράδυ στο Bar Pinocchio.

Από νωρίς νέα παιδιά είχαν συγκεντρωθεί  στο χώρο, απολάμβαναν τη μουσική και μαζί με τους καλλιτέχνες μοιραζόντουσαν  τα προβλήματα και τις καλές στιγμές αυτής της νέας για όλους μας καθημερινότητας. Άλλωστε οι στίχοι του Οδυσσέα Ιωάννου αλλά και η στάση ζωής συνολικά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου οδήγησαν και στην επιλογή των τραγουδιών και στη θεματολογία των στίχων.

Ποιος άλλος πραγματικά θα μπορούσε να τραγουδήσει σήμερα «Απ το δελτίο των 8 ακούω μόνο τον καιρό»? Και συνεχίζοντας ποιος άλλος θα έδειχνε τυφλή εμπιστοσύνη σε νεότατους δημιουργούς -τα Κίτρινα Ποδήλατα– και θα τους εμπιστευόταν τον ήχο και την ενορχήστρωση όλου του δίσκου? Ποιος άλλος θα αποδεχόταν αντί τρανταχτά ονόματα του χώρου για τη σύνθεση των τραγουδιών, νέους δημιουργούς που πειραματίστηκαν μέσα από το διαδίκτυο και τελικά βρέθηκαν έγκριτοι συνθέτες στο επίσημο cd ?

Με την ίδια λογική και θέση στα πράγματα οργανώθηκε και η γιορτή της παρουσίασης. Φίλοι μέσα από όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθούν και εκτιμούν τη δουλειά του, συνάδελφοι που μοιράζονται τις ίδιες χαρές και αγωνίες, νέα παιδιά που αγάπησαν και ταυτίστηκαν μαζί του μέσα από τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κοντά στον Βασίλη βέβαια αυτό το συγκινητικό βράδυ, η σύντροφος του Ελένη Ράντου και πολλοί φίλοι του τραγουδιστές και ηθοποιοί που χρόνια τον ακολουθούν και τον πιστεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here