21/5/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση .  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΡΟΔΕΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Οι Ρόδες είναι, όπως θέλουν οι ίδιοι να χαρακτηρίζονται, μια ελληνική, πολυεθνική μπάντα, πάνω απ’ όλα όμως είναι μια μπάντα που αγαπήσαμε όλοι, ανεξαρτήτως λοιπών ακουσμάτων. Ο Νικήτας Κλιντ, που πολλοί  έχουμε καταχωρήσει μέσα μας ως γνήσιο μοντέρνο ποιητή, είναι η ψυχή του γκρουπ, που από την αρχή της πορείας του έκανε αίσθηση, μια και κόμισε ήχο φρέσκο και ιδιαίτερο, κυρίως όμως ήχο που δεν κατατάσσεται εύκολα, και αυτό, πώς να το κάνουμε, μας αρέσει… Ένα mix από hip-hop, dub, electronica, folk και reggae, είναι οι μουσικάρες που έχουν γράψει οι Ρόδες, ενώ οι ίδιοι αναφέρουν ως ρίζα τους τη rap και τα ρεμπέτικα.

rodes_passport_2013_05_001

Στην ερώτηση τι ενδιαφέρει περισσότερο τις Ρόδες, απαντούν “να γράφουν δίσκους”, ενώ οι άλλοι καλλιτέχνες που εκτιμούν και γουστάρουν είναι ο Μάρκος Βαμβακάρης, η Σωτηρία Μπέλλου, η Billie Holiday και η Amy Winehouse. Και δεν σου κάνει καμία εντύπωση η επιλογή, ιδίως αν έχεις λιώσει τους δίσκους τους.
Στα περίπου 8 χρόνια που δισκογραφούν, έχουν κυκλοφορήσει ως ΡΟΔΕΣ 4 lp, και να μην ξεχνάμε φυσικά και το side project, τους Moriginal Champsystem.

Στο PassPort κατεβαίνουν για πρώτη φορά και ναι, είναι “united”!

Παρασκευή 24 Μαΐου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 μ.μ.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

τηλ. 2104296401
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940 558558

Προπώληση εισιτηρίων:
PUBLIC – Flocafe (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here