12/1/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 20/1. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Τσάτσου” .

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Είμαστε παιδιά της φύσης και της μουσικής, και καθ’ επέκταση, της αγάπης…

Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι ροκ και είναι εδώ. Δύο χρόνια μετά τη τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Θεοδοσία ανεβάζει επί σκηνής τη Babalou, το πνευματικό παιδί της που γεννήθηκε μέσα από τους στίχους, προσφέροντας στο κοινό μια παράσταση που αναμιγνύει ένα πλήθος ήχων οι οποίοι σε ταξιδεύουν χωροχρονικά μέσα από τη blues, funky, soul,jazz και κυρίως ροκ μουσική.

Η Babalou ανεβαίνει στη μουσική σκηνή δίπλα στο ποτάμι, ερμηνεύοντας τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Αγαπήσου», παλιότερες επιτυχίες της, καθώς και τραγούδια από τις συνεργασίες της και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης και ελληνικής μουσικής.

Σας καλεί λοιπόν σε ένα ταξίδι στο χωροχρόνο της μουσικής για να ταξιδέψουμε στο τραγούδι της ψυχής μας γιατί «ο Έλληνας μόνο με τη ψυχή του τραγουδάει»…

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 e με ποτό στο μπαρ

Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Ιανουαρίου

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγιοι Ανάργυροι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 2610444 & 210 2610438

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here