18/4/2011
Φωτορεπορτάζ: Ιωάννα Γκόγκου
www.musiccorner.gr

Εδώ είναι το σπίτι μου” είναι ο τίτλος του πρώτου δίσκου του Θοδωρή Κοντακού ή όπως τον γνωρίζετε κύριο Κ. , που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει! Δυναμική παρουσία, γεμάτος γκάζια που έχουμε να δούμε από την εποχή των 80’s-90’s, τότε που οι Τρύπες, τα Ξύλινα Σπαθιά και πολλές ακόμα ροκ μπάντες, ανέβαζαν στην διαπασών τη διάθεση μας.

«Το κορίτσι του μήνα» ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε σε ραδιόφωνο και διαδίκτυο και φυσικά το ακούσαμε και στο live στις 13 Απρίλη στον Σταυρό του Νότου, που παρακολουθήσαμε από κοντά και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Εστιάζω σ’ αυτό το τραγούδι γιατί όπως φάνηκε το γνώριζαν όλοι καλά, καθώς …χτυπιόντουσαν με τη μουσική και τους στίχους!

Στο πλευρό του Κύριου Κ. ο Λεωνίδας Μπαλάφας με τον οποίο ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Για το ράδιο» και κάποια ακόμη. Ο Κύριος Κ με rock n’ roll και punk διάθεση, έτοιμος να σαρώσει στο πέρασμα του, έβγαζε μια αίσθηση που θύμιζε άλμπουμ των sex pistols (Anarchy in the U.K)  ή ακόμα καλύτερα το πρώτο άλμπουμ των Ramones (Blitzkrieg bop). Μια φωνή που η χροιά της θα μπορούσε να είναι “απόσταγμα” και από Θάνο Ανεστόπουλο των Διάφανων Κρίνων.

Από το άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό ακούστηκαν τα “Μπαμ”, “Εδώ είναι το σπίτι μου”, “Δίπλα εγώ”, “Κλείστε τον γενικό”, “Ρολόι”, φυσικά το “κορίτσι του μήνα” και πολλά άλλα. Οι εκπλήξεις πάντως δεν έλειψαν καθώς το μικρόφωνο κάποια στιγμή πήρε και ο Κώστας Μιχαλός! Από Iggy pop, D.K. cover, φτάσαμε πριν το κλείσιμο σε Clash και Stooges!

Ένας κύριος Κ. άλλοτε μπλεγμένος με το κοινό και άλλοτε πάνω στην πίστα, πραγματικά να τα δίνει όλα. Ένας κύριος με “Κ” κεφαλαίο και ένα …κορίτσι του μήνα, που ίσως εκείνος δημιούργησε για δικό του φινάλε!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του Music Corner από το live…


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. να διορθωσω πως το μικροφωνο το πηρε ο μπασιστας Κωστης Βηχος και οχι ο Μιχαλο ςκαι τα σπασε με τις punkrockιες που ειπε! ΕΥΓΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here