14/1/2014
www.musiccorner.gr

Τo ετήσιο μεγάλο πάρτι του Νικήτα Κλιντ και της μεγάλης παρέας μουσικών που είναι οι Ρόδες United ξανά στο Gagarin 205, και μάλιστα διήμερο! Και με απροσδόκητους guests! Παρασκευή 28/3 προσκεκλημένος ο Φοίβος Δεληβοριάς. Σάββατο 29/3 προσκεκλημένος ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Η προπώληση εισιτηρίων για τις δύο μεγάλες συναυλίες που θα δώσουν οι Ρόδες United έχει ήδη αρχίσει. Η τιμή εισιτηρίου είναι 8 ευρώ –τις ημέρες των συναυλιών θα είναι 12 ευρώ (ταμείο). Σημεία προπώλησης: Θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, τηλ. 210 3643700), Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Viva.gr

rodes_2014_03

H περίπτωση του Νικήτα Κλιντ είναι απλή – ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που έκανε ίσως το μεγαλύτερο comeback των τελευταίων ετών και κατάφερε όχι μόνο να ανακτήσει με τους νέους του μουσικούς πειραματισμούς το παραδοσιακό hip hop κοινό αλλά και να ανοιχτεί σε νεότατους ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να εξοικειωθούν με τις Ρόδες, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές μπάντες των 00s. Στο τέλος Μαρτίου θα ανεβεί στη σκηνή του Gagarin παρέα με τους Φοίβο Δεληβοριά και Λεωνίδα Μπαλάφα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here