16/1/2012
Γράφει η Πέννυ Ζαμπούκα
www.musiccorner.gr

Την περασμένη Τετάρτη, στις 11 Ιανουαρίου το απόγευμα, οι …εκλεκτοί συνεργάτες του Music Corner είχαμε αναλάβει, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, να θέσουμε εις πέρας μια special αποστολή: Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας!

Έφυγα από τα Β.Π. όπου διαμένω, αφήνοντας το τζάκι αναμμένο, τα κάστανα στη φωτιά και τον Frank Sinatra στο cd. Είπα στη Φλωράνς (τη γειτόνισσα, πού πήγε ο νους σας;) να ρίχνει καμιά ματιά να μην πάρουμε φωτιά και ξεκίνησα (ο Μπάτλερ ήταν σε άδεια). Δεν ήθελα να χάσω με τίποτα αυτή τη μάζωξη! Όπως καταλαβαίνετε, το εγχείρημα ήταν μεγαλεπίβολο: Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσω το φλουρί γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι (όχι για εμάς, για τους άλλους) και όπως είχα πληροφορηθεί το δώρο ήταν διόλου ευκαταφρόνητης αξίας. Επομένως, ΕΠΡΕΠΕ να γίνει δικό μου!

Φτάνοντας, οι ελπίδες μου άρχισαν να εξανεμίζονται βλέποντας ότι είχαμε μαζευτεί γύρω στα 35 άτομα και άρχισα να νιώθω σαν την αγαπημένη Μάτζικα Ντε Σπέλ που κυνηγούσε αιωνίως την τυχερή δεκάρα! Όλα αυτά φυσικά δεν φαινόταν να απασχολούν τον Παύλο Ζέρβα, υπεύθυνο ύλης του  Music Corner, ο οποίος συντονίζοντας τη συνεύρεση πρότεινε αρχικά να συζητήσουμε κάποια φλέγοντα ζητήματα με απώτερο στόχο τη βελτίωση του ηλεκτρονικού περιοδικού μας. Επειδή η συζήτηση έγινε …κεκλεισμένων των θυρών (και επειδή φαντάζομαι και εσείς θα βαριέστε όσο και εμείς τα διαδικαστικά!) θα σας πω (για να σας κάνω την καλή και να διαβάζετε τα άρθρα μου) το résumé: Περισσότερες συνεντεύξεις, αποκλειστικά φωτορεπορτάζ με closeup photos (ακόμα παίρνουμε emails συγχαρητηρίων για την επίμαχη φωτό με τους …κοιλιακούς του Σάααακη!), άνοιγμα σε μεγαλύτερη γκάμα μουσικών ρευμάτων (μη χαίρεστε, Κιάμο δε θα καλύψουμε ποτέ!) και φυσικά …περισσότερες δωρεάν προσκλήσεις! (Διότι το τζάμπα πολύ αγάπησαν… ανάμεσα σε αυτούς κι εμείς!)

MC TEAM… (όσοι ήθελαν να …φωτογραφηθούν, έχουμε και κάποιους που αποφεύγουν τα φλας!)

Μετά τη λήξη του συναγερμού από τον Σωτήρη Αναστασόπουλο, τεχνικό υπεύθυνο για το υπέροχο site μας, περάσαμε στο βασικό φλέγον ζήτημα: Την κοπή της πίττας! Μετά τις καθιερωμένες ετήσιες αναμνηστικές φωτογραφίες, ξεκίνησε  επιτέλους ο τεμαχισμός και ο διαμοιρασμός των κομματιών υπό την εποπτεία του Μάριου Γκούβα (υπεύθυνος international ύλης). Τα πάντα γίνονταν με επαγγελματική συνέπεια και τα κομμάτια κόβονταν με …χειρουργική ακρίβεια! Το όλο εγχείρημα φωτογράφιζαν η Ιωάννα Γκόγκου ο Γρηγόρης Θανόπουλος και ο Θανάσης Μαϊκούσης (ταλεντάρες!).

Με την απαραίτητη σοβαρότητα ο αρχισυντάκτης του MusicCorner.gr Παύλος Ζέρβας κόβει τη πίττα υπό το …άγρυπνο (ή ξενυχτισμένο;) βλέμμα του Σωτήρη Αναστασόπουλου!

Σε αυτό το σημείο συνεχίζω να σας γράφω τον πόνο μου για το “φλουρί της Μάτζικα”… Για να ενισχύσω λοιπόν τις πιθανότητες να το κερδίσω προσπάθησα να καλοπιάσω το Γρηγόρη Θανόπουλο ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το επίμαχο τραπέζι να προσπαθήσει να …βοηθήσει την κατάσταση (πρώτη μου επιλογή ήταν η Θαλίνα Καρπούζη, που έχει και πλούσιο μαλλί αλλά ήταν ανένδοτη). Τελικά ο Γρηγόρης αυτομόλησε οπότε έπρεπε να βρώ άλλο σύμμαχο. Στράφηκα στη Μαρία Αβραμίδου αλλά ούτε αυτή καταδέχτηκε να με βοηθήσει στο σατανικό μου σχέδιο. Είχαν στήσει κουβεντούλα με τη Μαριάνα Πουτακίδου, τη Μίνα Θεοχάρη και την Ανδρονίκη Τσατσαρώνη. Μετά επιχείρησα να στήσω σχέδιο με κάποια από τις φωτογράφους, τη Μαριανότα Χαρέμη ή τη Δέσποινα Δραπανιώτη, αλλά μιλούσαν για …φακούς και δεν μου έδωσαν καν σημασία! Τελευταία λύση ο Λευτέρης Κατσουλιέρης, αλλά μάταια, αποδείχτηκε …βράχος ηθικής!

Μαρία Αβραμίδου, Μαριανότα Χαρέμη, Μαριάνα Πουτακίδου (γυρισμένη ανάποδα γιατί προφίλ βγάζει φωτογραφίες μόνο με αμοιβή!), Μάριος Γκούβας, Έφη Φιλαρέτου, Δέσποινα Δραπανιώτη, Νίκη Δέλλα…

Οι …πρωτεργάτες του Music Corner, Μάριος Γκούβας, Σωτήρης Αναστασόπουλος και Παύλος Ζέρβας…

Μαρία Αβραμίδου, Μάριος Γκούβας (μέσα σε όλες τις φωτο!!!), Μαριανότα Χαρέμη…

Ιωάννα Γκόγκου επί τω έργω… (η επονομαζόμενη και …Jo!)

 

Στην άλλη άκρη του τραπεζιού, ο Θάνος Λυμπερόπουλος με τη Στέλλα Καραμπακάκη είχαν πιάσει κουβέντα με αρκετούς νεόφερτους συναδέλφους και έδειχναν όλοι να περνάνε τόσο καλά που αποφάσισα κι εγώ να χαλαρώσω και να αφήσω τις μηχανορραφίες στην άκρη! Εξάλλου, η εποχή του θρυλικού ειδώλου της Joan Collins έχει περάσει ανεπιστρεπτί… Στις μέρες μας καλό είναι να μάθουμε να λειτουργούμε συλλογικά, μόνο έτσι ίσως καταφέρουμε να “τη βγάλουμε καθαρή”! Οπότε πήρα το κομμάτι που μου αναλογούσε (νοστιμότατο, τα συγχαρητήρια μας στο chef!) και πήγα να κάτσω μαζί με τη συνονόματη Πέννυ (Γέρου), να συνομιλήσουμε για όπερα και μετα-μοντέρνο δράμα (εντάξει, για …μανό λέγαμε, απλά ήθελα να σας κάνω εντύπωση!!!).

Εδώ λήφθηκαν σπουδαίες αποφάσεις!

Τώρα που έπεσε και το χριστιανο-κοινωνικό ηθικό δίδαγμα για τις μάζες, οφείλω να πληροφορήσω τα πλήθη ότι το όνομα της υπερ-τυχερής ήταν: Σοφία Τσεκούρα! Νεοτάτη συνάδελφος, στην οποία ευχόμαστε φυσικά υγεία και επαγγελματική επιτυχία (να μην ξεχνιόμαστε). Το δώρο που κέρδισε ήταν μια φωτογραφική μηχανή Nikon, για ατελείωτα …clicks! Σοφία μου, πάντα να αποτυπώνεις χαρούμενες στιγμές! Λόγω κρίσης δεν κληρώθηκε το καθιερωμένο ταξίδι σε κάποιο εξωτικό μέρος…! Ο άγιος Μαυρίκιος μπορεί να (μας) περιμένει για του χρόνου!

Η Σοφία Τσεκούρα επιδεικνύει με καμάρι το φλουρί που κέρδισε και λαμβάνει το δώρο της από τον – πανταχού παρών – Μάριο Γκούβα! (εντάξει, πήραμε και κάποια χρήματα για να φανεί η …διαφήμιση στη σακούλα, γι’ αυτό μπαίνει αυτή η φωτο!)

Κλείνοντας, οφείλουμε να πούμε ότι το μεγαλύτερο και το πιο γλυκό κομμάτι της πρώτης πίττας του χρόνου ανήκει, όπως κάθε φορά εδώ και δέκα χρόνια σε όλους εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά και μας επιλέγετε για τη μουσική ενημέρωσή σας! Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε όλοι εμείς στο Music Corner είναι ότι μας αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε και να στηρίζουμε ότι αξίζει!

Σοφία Τσεκούρα και Πέννυ Γέρου …τα λένε… (θα βάλουμε διαγωνισμό να βρείτε τι μπορεί να λένε!)

Ανδρονίκη Τσατσαρώνη και Θανάσης Μαϊκούσης, σε στιγμές …ευδιαθεσίας!

Για σχόλια, παρατηρήσεις,εκκλήσεις (από τις φίλες μου και τη μαμά μου) για να πάρω bonus ή για να εισηγηθείτε την απόλυσή μου – στέλνετε στο: info@musiccorner.gr

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Και του χρόνου!!!!

 

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here