25/5/2012
www.musiccorner.gr

Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που το ραδιόφωνο του Δήμου της Αθήνας έγινε το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο. Στις 31 Μαΐου 1987, ο «Αθήνα 9.84» έσπασε οριστικά το κρατικό μονοπώλιο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και εγκαινίασε μια νέα εποχή πολυφωνίας και ελεύθερης έκφρασης. Μεγάλη πρωταγωνίστρια στην πορεία του «Αθήνα 9.84», αλλά και στη νέα του εποχή είναι η πόλη, οι ήχοι, οι εικόνες και η πολυχρωμία της. Εδώ και ένα χρόνο, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας φάσης στην οποία μπήκε ο σταθμός της πόλης, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ενάντια στη βία και ενισχύοντας κάθε συλλογική προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Σήμερα γιορτάζουμε 25 χρόνια ραδιοφωνίας, ελεύθερης και δημιουργικής με σειρά εκδηλώσεων οι οποίες κορυφώνονται το Σάββατο 2 Ιουνίου στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις» με μια μεγάλη συναυλία για την υποστήριξη των άστεγων της Αθήνας!

Συμμετέχουν: LeonIdraKayne και Ορέστης Ντάντος

* Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε:

– Γάλα εβαπορέ
– Συσκευασμένα όσπρια, ρύζι και ζυμαρικά
– Λάδι συσκευασμένο σε μπουκάλια
– Ντοματοχυμούς συσκευασμένους
– Διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες
– Αλάτι
– Αλεύρι
– Χαρτικά
– Οδοντόκρεμες
– Σαπούνια

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα περισυλλεγούν από κλιμάκιο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του για να διανεμηθούν στους άστεγους της πόλης.

Ώρα Έναρξης: 21:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here