18/6/2010
www.musiccorner.gr

Η πιο μεγάλη μέρα της σχολικής χρονιάς είναι η τελευταία!!!!! κι εμείς την γιορτάζουμε με ένα μοναδικό beach party!

 Την Παρασκευή 25 Ιουνίου στην παραλία ελληνικού λέμε αντίο στο σχολείο και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι στην παραλία με αγαπημένους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις!

Θέλετε να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας με ένα προσωρινό tattoo από τους καλλιτέχνες μας; θέλετε να παίξετε νεροπόλεμο χωρίς να σας ενοχλεί κανείς? Θέλετε να τραγουδήσετε τις επιτυχίες του καλοκαιριού με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και – γιατί όχι – να τους γνωρίσετε από κοντά;

 Το Schools out summer beach party έρχεται για να σηματοδοτήσει το τέλος του σχολείου και την αρχή των καλοκαιρινών διακοπών!!!!

C:Real
To αγαπημένο group θα ερμηνεύσει γνωστές αγαπημένες επιτυχίες αλλά και το καινούργιο single «ότι αξίζει» που ήδη είναι στην κορυφή των charts-προάγγελος του καινούργιου άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο. Mε αναρίθμητα βραβεία και διακρίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο οι C:Real υποδέχονται το καλοκαίρι με ένα μοναδικό live!

Stavento feat Ήβη
To πιο αγαπημένο hip hop συγκρότημα της νεολαίας με τεράστιες επιτυχίες στα charts kai to πιο φανατικό κοινό θα μας ξεσηκώσει με τις ολοκαίνουργιες επιτυχίες τους αλλά και πολυαγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία τους λίγο πριν το ξεκίνημα της πανελλαδικής τους περιοδείας.

Τη Ήβη την γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor. Την αγαπήσαμε για τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες την λαμπερή εμφάνιση και την ζωντάνια της! Η συμμετοχή της στο τραγούδι των stavento «σαν έρθει η μέρα» έγινε τεράστια επιτυχία παραμένοντας στo Νο1 των charts μέχρι και σήμερα! Η δεκαεξάχρονη Ήβη είναι το καινούργιο αστέρι που σύντομα θα λάμψει στο μουσικό στερέωμα! Φέτος θα περιοδευσει σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους stavento.

Opening act by Fade & Reckless

Fade
Οι Fade είναι ο b-Sykes & Priest. Το δυναμικό αυτό δίδυμο έχει ήδη ταράξει τα νερά με το πρώτο τους single “aquarium” που κυκλοφορεί από τη Sony Music. Οι επιρροές τους είναι από την electro pop/alternative και από groups όπως depeche mode, daft punk κ.α.

Reckless
Ο πλέον υποσχόμενος dj me διακρίσεις και μεγάλες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό θα «ζεστάνει» ακόμα πιο πολύ την καυτή καλοκαιρινή βραδιά!

Μέλισσες
Η pop μπάντα που ροκάρει! Το πρώτο άλμπουμ του ήδη δημοφιλούς group ξεχώρισε ήδη με την μεγάλη επιτυχία «κρυφά» που παρέμεινε στο τοp 10 για περισσότερο από 20 εβδομάδες!
Πολλά υποσχόμενοι και με φρέσκο ήχο υπόσχονται ένα αξέχαστο live!

Γενική είσοδος: 10€
Παρασκευή 25 Ιουνίου
Το πάρτι ξεκινά στις 19.00

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ CANDY BAR – Παραλία Ελληνικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here