3/2/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια γιατί είναι βγαλμένα από την ψυχή. Τα επιλέγουμε για να εκφράσουμε αυτό που νοιώθουμε, πιστεύουμε, ζήσαμε και θέλουμε να ζήσουμε. Η αλήθεια τους κρύβεται στους στίχους, στη μουσική, στην ερμηνεία ακόμη και στις παύσεις. Συχνά μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση και μιλάνε αυτά για ’μας… Αρκεί μόνο να ρωτήσεις τον άλλον ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι και έχει μάθει πολλά για τον… κρυμμένο εαυτό του.

Από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου θα έχουμε μια εκρηκτική συνύπαρξη επί σκηνής με την Ευρυδίκη και τη Ραλλία Χρηστίδου, να μας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και να μοιράζονται μαζί μας την δική τους αλήθεια.

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται και ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος. Δυο γυναικείες φωνές που έχουν αφήσει το σημάδι τους στο χώρο της μουσικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν ένα κεφάτο, χορευτικό αλλά και συγκινητικό πρόγραμμα.

evridiki_rallia2014_02_001

Ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις προσωπικές τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία και τα έχουμε αγαπήσει. Εκρηκτικοί ρυθμοί, δυναμικές μπαλάντες αλλά και λαϊκά τραγούδια θα μας ξεσηκώσουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους. Θα μας χαρίσουν σπουδαίες ερμηνείες, μοναδικά ντουέτα και φυσικά υπέροχες στιγμές

Από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων μας δίνουν ραντεβού στην Αρχιτεκτονική για βραδιές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ γιατί…

τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια. 

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Λιβαδάς:
τύμπανα
Λευτέρης Πουλιού: πλήκτρα
Μιγκέν Σελμάνι: βιολί
Στράτος Σπηλιωτόπουλος: κιθάρα
Βαγγέλης Τζάτσος: μπάσο

Ήχος: Μιχάλης Σκαράκης
Φωτογραφίες
: Σμαράγδα Κωνσταντογιάννη

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9014428, 210 3420842, 6978185871

Ώρα έναρξης:  23.00
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Τιμή φιάλης: 90 ευρώ
(β’ ποτό: 7 ευρώ, β’ μπύρα: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here