10/4/2013
www.musiccorner.gr

Ένα από τα πιο αγαπημένα και τρυφερά τραγούδια της εποχής, το τραγούδι-ντουέτο του Γιώργου Καραδήμου και της Salina, «Θα ‘ρθει ξανά», σε μουσική και στίχους των Francesco Silvestre, Enrico Zapparoli, Enrico Palmosi και ελληνικούς στίχους από τον Γιώργο Καραδήμο απέκτησε πρόσφατα εικόνα!

Βασισμένο στην ερωτική ιστορία που διηγείται το τραγούδι, το ιδιαίτερο και πρωτότυπο video clip που απολαμβάνουμε πλέον στις οθόνες μας, ισορροπεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, με τους ερμηνευτές να παρουσιάζονται άλλοτε ρεαλιστικά και άλλοτε με τη μορφή σκίτσου, μαζί και χωριστά.

Το video clip είναι αποτέλεσμα μίας ιδιαίτερα χρονοβόρας διαδικασίας, καθώς στηρίχτηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος στο post-production, όπου πολλά από τα πλάνα των ερμηνευτών επεξεργάστηκαν έτσι ώστε να μεταμορφώνονται σε ζωγραφιές. Τα σκίτσα, μάλιστα, είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, με τον παλιό τρόπο των κλασικών cartoon.
Με στυλ που εμπνέεται από την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’40, το νέο video clip εντυπωσιάζει για την καλλιτεχνική του προσέγγιση, την κινηματογραφική του διάθεση, και την εναλλαγή των πλάνων/σκίτσων, που σου δίνουν την ευκαιρία να ταξιδεύεις και να ονειρεύεσαι…

Μπορείτε να δείτε και το ρεπορτάζ του Music Corner από τα γυρίσματα του video clip εδώ:

Συντελεστές video clip:
Σκηνοθεσία: David Γαβριηλίδης
Styling: Posh fashion/Τάσος Λαζαρίδης
Additional styling: Victoria Sarri
Make-up/Hair styling: Βίβιαν Οικονομάκη
Χορογραφίες: Κατερίνα Σαμιωτάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σπύρος Ζερβός
Μοντάζ: Βασίλης Τζανής
Σκίτσα: Ρένα Παπουτσή
Flame artist: Χρήστος Ζουμής
Εταιρεία παραγωγής: Workshop Studios

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here