1/5/2013
www.musiccorner.gr

Το Music Corner, το πληρέστερο online μουσικό περιοδικό εξασφάλισε τη συνεργασία του Infe Greece για την αρτιότερη κάλυψη της φετινής Eurovision!

eurovision_2013_logo

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Infe Greece κ. Χρήστου Ζαφειρίδη, το Music Corner θα φιλοξενεί αποκλειστικά ρεπορτάζ από τη Σουηδία, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό…

Τα μέλη του Infe Greece που θα ταξιδέψουν στο Μάλμε για τη φετινή Eurovision θα αποκαλύπτουν καθημερινά στους αναγνώστες του Music Corner ό,τι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο του διαγωνισμού.

  • Ο Πρόεδρος του Infe Greece, κ. Χρήστος Ζαφειρίδης, δήλωσε για τη συνεργασία: «Η φετινή μας συνεργασία με το Music Corner, το καλύτερο online μουσικό περιοδικό, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του Club μας και αποτελεί πρόκληση για μας, με την έννοια ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να φτάσουμε τα υψηλά standards του Music Corner. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή, καθώς το Music Corner είναι ένα καταξιωμένο μουσικό περιοδικό με σοβαρή παρουσία και μεγάλη ιστορία στον χώρο».

musiccorner_infe_logo

  • Από την πλευρά του, ο αρχισυντάκτης του MusicCorner.gr , κ. Παύλος Ζέρβας, σχολίασε: «Θέλοντας να καλύψουμε τη φετινή Eurovision με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με το Infe Greece, το πιο θερμό club φίλων της Eurovision στην Ελλάδα και μέλος του διεθνούς Club. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε στους αναγνώστες μας –εκτός από τα σχόλια των δικών μας συντακτών– άμεσες και αποκλειστικές ανταποκρίσεις, ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό, απ’ ευθείας από τη Σουηδία, όπου θα βρεθούν τα στελέχη του Infe Greece.
    Στόχος μας είναι η παρούσα συνεργασία να φέρει στις οθόνες σας τη πληρέστερη ενημέρωση για τη Eurovision…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here