8/9/2010
www.musiccorner.gr

Μια ξεχωριστή συναυλία διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ,το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Ο Διονύσης Τσακνής, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, οι Lexicon Project και η Ισμήνη Πεπέ, ενώνουν τις φωνές τους και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι με μουσικές που έχουμε όλοι αγαπήσει καθώς και νέους ήχους που έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Το γεγονός του περσινού χειμώνα ήταν αντικειμενικά οι παραστάσεις του Διονύση Τσακνή με τίτλο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» στην Αθήνα. Ο Διονύσης μεταφέρει την μεγάλη αυτή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση, τραγούδια δικά του αλλά και φίλων του από την κυκλοφορία του δίσκου του «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» με τραγούδια όπως ο «Λήσταρχος Νταβέλης» και η «Βουτιά» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Ο Λακης Παπαδοπουλος (“ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ”) είναι ο τραγουδοποιός  με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο, τις μεγάλες επιτυχίες του, που ακόμα γράφουν ιστορία στη μουσική κάνοντας τα «παιδιά» όλων των ηλικιών να ενθουσιάζονται και να τραγουδούν.

Οι «Lexicon Project», μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο, υπόσχονται να χαρίσουν ένα δυνατό ποπ – ροκ πρόγραμμα με έντονες επιρροές από τα 60’s και τα 90’s. Το «Μαρία», το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και το «Ταξίδεψε», είναι κάποια απ’ τα τραγούδια τους που έχουν ήδη ξεχωρίσει και ακούγονται στα ραδιόφωνα της πόλης. Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, πάντα προσαρμοσμένες στον ήχο της μπάντας.

Την Ισμήνη την γνώρισαν, καταρχήν, όλοι οι fans του Λάκη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Γιοκαρίνη όταν την έβλεπαν να τραγουδά στο σχήμα τους στο Σταυρό του Νότου και στο Rodeo. Κατόπιν, από τον Ιούλιο πέρυσι, τη γνώρισαν περισσότεροι, από τη κυκλοφορία της προσωπικής της δουλειάς, «Κάπως Έτσι», σε παραγωγή του Λάκη και με συμμετοχή του στο τραγούδι «Μίλα Σιγά». Η Ισμήνη πραγματοποιεί πλέον τις προσωπικές της εμφανίσεις, παίζοντας τα κομμάτια του άλμπουμ της αλλά και αγαπημένες διασκευές!

Πλατεία Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)
Ώρα έναρξης : 12.00
Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here