Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ροκ σκηνή, ο Πέτρος Θεοτοκάτος ανεβαίνει στη σκηνή του Architecture Rock Stage, την Παρασκευή 23 Μαρτίου, παρέα με αγαπημένους φίλους, για μία βραδιά γεμάτη από ηλεκτρισμό, μελωδίες και δυνατές συγκινήσεις!!!

Ο καλλιτέχνης που μας συστήθηκε το 1997 με το “πιστόλι στο πιάτο” και το εμβληματικό “θα χαθώ” και συνεχίζει να δημιουργεί έως σήμερα, θα παρουσιάσει με την μπάντα του μια αναδρομή στη δισκογραφία του, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια, μαζί με διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών από τη διεθνή μουσική σκηνή.

theotokatos_2017_06_001

Προσκεκλημένοι του Πέτρου σε αυτή την γιορτινή βραδιά, θα είναι ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Γιώργος Λαγγουρέτος και ο Βαγγέλης Θεοδωράκης από τους MAGIC DE SPELL, καθώς και ο ανερχόμενος τραγουδοποιός Νίκος Γιακουμάκης.

Συνοδοιπόροι του Πέτρου Θεοτοκάτου θα είναι ο ο Ακης Περδίκης στα τύμπανα, γνωστός από τις συμμετοχές του σε πολλούς δίσκους της ελληνικής ροκ σκηνής, ο Αρης Ποταμιάνος στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Γιάννης Κόκκινος στο μπάσο.

Παρασκευή 23 Μαρτίου

Architecture Rock Stage
Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλ. 2107472472

Είσοδος: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here