27/5/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μία συνεργασία, ένα καλοκαίρι, μία παρέα… Ο Γιάννης Σαββιδάκης και οι May Day την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στο Maison Crystal, Μεγάλου Αλεξάνδρου 6.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έρχεται ανανεωμένος… με το νέο του τραγούδι «Γίνομαι Θεός» (συμμετοχή:Κατερίνα Τσάβαλου. Στίχοι-Μουσική: Γιάννης Σαββιδάκης) που ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα, αλλά και άλλες επιτυχίες του («Το κορίτσι μου κοιμάται», «Το μυστικό», «Έχεις τον τρόπο», «10 Μάγισσες»)

Οι May Day, γνωστοί από τη ραδιοφωνική τους επιτυχία «Τρελά Καλοκαίρια» (Στίχοι-μουσική: Μπάμπης Συντάκης) και από τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2008 με το «Ετσι σε βρίσκει η ζωή» έρχονται με τη δισκογραφική τους δουλειά «Γυάλινη Σφαίρα».

Ο Γιάννης, ο Μπάμπης και η Ελβίρα συναντιούνται επί σκηνής… στο Maison Crystal… Με πολλές εκπλήξεις… Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι Blonka. Όλοι τους έτοιμοι να γίνετε μία παρέα, με διάθεση για πάρτυ. Εσείς φορέστε τα καλοκαιρινά σας γιατί την Παρασκευή …πάμε καλοκαίρι!

Με την υποστήριξη: musiccorner.gr, Κοσμοράδιο 95,1, Brokers Jeans, Black bRos, thesout.gr, faltso.gr, foititikizoi.gr, Cut&Go, kdesigner.

Maison Crystal
Μεγάλου Αλεξάνδρου 6 – Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 3 Ιουνίου, 22.30

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here