12/6/2012
www.musiccorner.gr

Αθήνα: 15 Ιουνίου 2012 – SIX DOGS
Άνω Κουφονήσι: 27 ως 29 Ιουλίου 2012 – Bar Καλόφεγγο, παραλία Πορί
Αθήνα : τέλος Οκτώβριου

Line up: Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Vassilikos, Burger Project, Φοίβος Δεληβοριάς, Baby Guru, Illegal operation, Nalyssa Green, Playground Noise, Figurant, Melorman, Burgundy Grapes, Sad Disco και τους A thousand beautiful women.

Είσοδος: Ελεύθερη

To 2o UP Festival θα κάνει την έναρξη του φέτος στις 15 Ιουνίου στο SIX D.O.G.S με ένα (Warm) Up Party, όπου ανάμεσα σε ευχάριστα και χορευτικά lives, dj sets, εκθέσεις και happenings οργανωμένα με πολλή διάθεση. Τις δυνάμεις τους ενώνουν για άλλη μια φορά ο tripradio, το deBόp και η Inner Ear. Όλοι εσείς αλλά και όλο το line up του επερχόμενου φεστιβάλ στα Κουφονήσια είναι καλεσμένοι για να γιορτάσουμε μαζί  με ενθουσιασμό , να δοκιμάσουμε μαζί το inclusive UP COCTAIL (5€), να γνωριστούμε και να απολαύσουμε ένα γεμάτο ολονύκτιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει  live δύο από τα πιο ενδιαφέροντα νέα ονόματα της indie σκηνής , τους Sad Disco και τους A thousand beautiful women.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

Live Acts:
Sad Disco (http://soundcloud.com/sad-disco, )
A thousand beautiful women (http://www.myspace.com/athousandbeautifulwomen)

After Party από τους αποδεδειγμένα υπερξεσηκωτικούς djs των Fresh n’ Yellow / Μιtrelιno και πολλούς άλλους

‘Έκθεση φωτογραφίας από το πρώτο Up Festival 2011

Στις 27, 28 και 29 Ιουλίου του 2012 στο Bar Καλόφεγγο στο Πορί των Κουφονησίων θα διεξαχθεί το UP festival. Στα καταγάλανα Ελληνικά νερά των Κυκλάδων ανάμεσα στην Αμοργό και τη Νάξο αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν για τρεις μέρες με τις μελωδίες τους, ενώ ταυτόχρονα από το μεσημέρι, σε διαμορφωμένους χώρους στην παραλία, καλεσμένοι dj’s θα μας ανεβάζουν την διάθεση.

Πρόγραμμα :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.07
VASSILIKOS / NALYSSA GREEN
(ΑFTER PARTY WITH BABY GURU LIVE)

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.07
PAVLOS PAVLIDIS & B-MOVIES / PLAYGROUND NOISE / MELORMAN
FIGURANT

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.07
BURGER PROJECT / FOIVOS DELIVORIAS / BURGUNDY GRAPES / ILLEGAL OPERATION

«Η ανάγκη για γιορτή είναι στο αίμα μας. Η αναβλητικότητα της επιστροφής στη ρουτίνα φυσική μας κατάσταση. Η αγάπη για την καλή μουσική δεδομένη.

Κάθε χρονιά θα γιορτάζουμε το καλοκαίρι. Σε μια παραλία που σφύζει  από ζωή, θα καλούμε αγαπημένους καλλιτέχνες και μουσικούς, κι όλον τον κόσμο – που τελικά είναι πάρα πολύς! – που έχει όρεξη να περάσει καλά.

Και θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ. Στους καιρούς που ζούμε, κάτι τέτοιο εξυπηρετεί και την υποστήριξη της εκάστοτε τοπικής κοινότητας, οπότε απενοχοποιούμε κάθε εφηβικό συναίσθημα αναβλητικότητας… Οπότε όλα καλά…» (Άδεια Παραλία 2011 – 1ο Up Festival)

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά στα τέλη του Οκτώβρη, στο ΝΙΧΟΝ, με ένα after-holiday party, για να ανταλλάξουμε φωτογραφίες, να προβάλλουμε βίντεο, να θυμηθούμε όσα περάσαμε μαζί αλλά κυρίως να σχεδιάσουμε την επερχόμενη μουσική μας απόδραση!

“Let’s reminish and dream on!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here