Ξεχασμένα κομμάτια μεγάλων λαϊκών συνθετών που βγήκαν από συρτάρια και λάμπουν ακόμα και σήμερα με την αλήθεια και την αξία τους. Τραγούδια που εμπιστεύθηκαν οι δημιουργοί τους ή οι συγγενείς τους στον Σταύρο Αβράμογλου, γνωρίζοντας πως θα τα ερμηνεύσει με τον δέοντα σεβασμό και αγάπη.

Το αποτέλεσμα, ο δίσκος με τίτλο «Αυτοί που φύγαν», που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επί σκηνής στον Ρυθμό art theater, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

avramoglou_stavros_2018_11_001

Τραγούδια των Στέλιου και Μάρκου Βαμβακάρη, Χρήστου Τσιτσάνη, Γιώργου Ζαμπέτα, Κώστα Καπλάνη, Τόλη Χάρμα, Λουκά Νταράλα, Βαγγέλη Ατραίδη, Γιάννη Καραμπεσίνη, Νίκου Καρανικόλα, Χρήστου Νικολόπουλου.

Στην παρουσίαση θα τραγουδήσουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Σοφία Παπάζογλου, ο Δημήτρης Κοντογιάννης και ο Σταύρος Αβράμογλου.

Θα προλογίσουν οι στιχουργοί Πάρης Μήτσου και Ευγενία Δρούζα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Διονύσης Διονυσόπουλος / μπουζούκι
Θανάσης Βασιλάς / μπουζούκι
Θανάσης Σοφράς / μπάσο
Αλέκος Βαρανάκης / ακορντεόν
Βαγγέλης Κονταράτος / κιθάρα
Γιάννης Μπελώνης / πιάνο
Νίκος Μήλας / βιολί

Ο Σταύρος Αβράμογλου έχει συνεργαστεί στη σκηνή και στη δισκογραφία με πλήθος σημαντικών μουσικών, όπως οι Τόλης Χάρμας, Αγάθωνας, Γιάννης Λεμπέσης, Ρία Κούρτη, Δημήτρης Κοντογιάννης, Γιάννης Ντουνιάς, Χαρούλα Λαμπράκη, Παντελής Θαλασσινός, Πίτσα Παπαδοπούλου Σοφία Παπάζογλου, Μπάμπης Γκολές και πολλοί ακόμα. Έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, το Ισραήλ, τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Το album κυκλοφορεί από την προσωπική εταιρεία του Σταύρου Αβράμογλου, Red Fox σε διανομή από το Δίκτυο.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30

Μουσική σκηνή Ρυθμός art theater
Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο 210 9750060

Είσοδος: 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here