Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, η Αλέκα Κανελλίδου, μας καλεί στο Κηποθέατρο Παπάγου να ανασύρουμε -με οδηγό τα τραγούδια- συναισθήματα, αυθεντικά και πρωταρχικά, που θα ξεπηδήσουν μέσα από τις νότες και τους στίχους και θα πλημμυρίσουν τις ψυχές μας. Η μεγάλη ερμηνεύτρια μας ξεναγεί σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία, όπου το ελληνικό τραγούδι συναντά τις τζαζ αρμονίες.

kanellidou_2015_09

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ο Δάκης, ο οποίος θα συναντηθεί στη σκηνή με την Αλέκα Κανελλίδου για να ερμηνεύσουν το ντουέτο τους «Πως φτάσαμε ως εδώ» αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Η μουσική και ο λόγος ρέουν αβίαστα με στόχο να φορτίσουν τις αισθήσεις μας. Μια άκρως μυσταγωγική ατμόσφαιρα. Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, φτιαγμένο με πολλή φροντίδα, με όλα τα τραγούδια της που αγαπήθηκαν και που της έγραψαν συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μάριος Τόκας, ο Σπύρος Βλασσόπουλος, ο Γιώργος Μανίκας, η Νινή Ζαχά, ο Αλέξης Παπαδημητρίου αλλά και άλλοι, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πιο πρόσφατα.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με χαρακτηριστικά τραγούδια από την εργογραφία του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Και φυσικά δεν θα λείψουν και κάποια ξενόγλωσσα, όπως το “Killing Me Softly” της Roberta Flack.

dakis_2015_09_01

Αλέκα Κανελλίδου. Εκεί όπου η ρομαντική τραγουδοποιΐα υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντάς μας τη δυνατότητα ν’ απολαύσουμε τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος, είτε πρόκειται για μελωδικές μπαλάντες, είτε για ρυθμικά κομμάτια με μια παιγνιώδη διάθεση.

Μια μουσική εμπειρία που αγκαλιάζει με θέρμη τις αισθήσεις κάθε ακροατή.

Κώστας Αναδιώτης: πιάνο
Διονύσης Βερβιτσιώτης: βιολί
Σοφία Μουλακάκη: μπαγιάρ
Γιώργος Βεντουρής: μπάσο
Χρήστος Λιάτσος: κρουστά

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Κεντρικές αριθμημένες θέσεις: 20 ευρώ
Φοιτητικό / Ανέργων / ΑΜΕΑ: 12 ευρώ

Προπώληση: viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Media Markt, Seven Spots

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here